XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#16 20.12.2015 22:45:53

Кольо
КорифееЦ

Регистриран: 01.02.2013

Отг: Дискусия по регламента за гласуване за форумен нож

Гласуваме с лични към Стоян, нали?

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#17 20.12.2015 22:52:49

Неандерталец
Редови

Регистриран: 14.11.2012

Нож 2 Böker и нож 13 Bushcraft Sheffield, не са ли всъщност един и същи модел?

Офлайн

0

#18 20.12.2015 22:58:48

windwarrior
Зла Гад

От: Трети Картофен Пояс
Регистриран: 09.12.2009

Кольо написа:

Гласуваме с лични към Стоян, нали?

Да.

Неандерталец написа:

Нож 2 Böker и нож 13 Bushcraft Sheffield, не са ли всъщност един и същи модел?

Нямам представа, авторите са ги пуснали като отделни предложения, аз ги качвам като такива. Визуално са близки, но това важи и за доста други предложения smile

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#19 20.12.2015 23:44:12

vek0
Редови

Регистриран: 19.10.2010

Да аз съм съгласен моето предложение  да се слее с Boker-a като един вид ножове ,че и даже на Jakks-a ,така точките няма да са пръснати на 3 места и  има по- голям шанс да се класира за финал. Стига и те да са съгласни ..Или така и така вече е направен списъка в темата ,просто накрая да им се съберат точките на 3те ножа и ако се класират за финала да са като едно предложение.

Офлайн

0

#20 21.12.2015 00:06:35

windwarrior
Зла Гад

Мисля че не е редно да се правят промени след като вече гласуването е започнало.

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#21 21.12.2015 00:20:27

Bradley
cheechako

От: София
Регистриран: 23.06.2011
Уеб-сайт

Гласувах  - благодаря на модератора, че е приложил примерна форма за съдържанието на ЛС - надявам се съм спазил изискванията и гласът ми е действителен и бъде зачетен. smile

Life is GOOD!
http://www.youtube.com/user/stefanwolf88

Офлайн

0

#22 21.12.2015 00:26:22

Неандерталец
Редови

Регистриран: 14.11.2012

Гласуването започна преди половин час. Ти си модератор. Можеш да правиш промени по всяко време. Ако някой е гласувал са повече от един от 2-та (3-те) ножа, може да прегласува.

Все пак, анкетата трябва да обсужва хората, не хората - анкетата.

Понеже е теоретично възможно този тип нож, да е фаворит на половината хора, но, с гласовете разпръснати на 3 места, да изпадне от класацията. И накрая да имаме сума ти народ, който или няма да си поръча нож, или ще си го поръча без желание.

Между другото, vek0, ако не се лъжа и в оригиналното си мнение споменава, че предложението му е вариянт на вече предложен нож...

За да не се разбират погрешно мотивите ми, ще кажа само, че никой от споменатите ножове не е първия ми избор... или дори втория.

Офлайн

0

#23 21.12.2015 00:28:13

Кольо
КорифееЦ

Регистриран: 01.02.2013

Гласувах. Придържах се към формата зададено в другата тема. И аз като Брадли се надявам да съм спазил регламента и гласът ми да е коректен.
Така се радвам, че финализираме изборът на форумен нож, че се вълнувам като парламентерни избори! big_smile
Тяна, а междинни резултати няма ли да публикуваш? Вота до края ли ще е таен?

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#24 21.12.2015 01:09:37

windwarrior
Зла Гад

Неандерталец написа:

Гласуването започна преди половин час. Ти си модератор. Можеш да правиш промени по всяко време. Ако някой е гласувал са повече от един от 2-та (3-те) ножа, може да прегласува.

Все пак, анкетата трябва да обсужва хората, не хората - анкетата.

Промени в регламента или списъка с предложения няма да има. Темата за предложенията беше отворена една седмица и имаше предостатъчно време за дискусии, предложения, варианти, групиране и т.н.

Неандерталец написа:

Между другото, vek0, ако не се лъжа и в оригиналното си мнение споменава, че предложението му е вариянт на вече предложен нож...

Лъжеш се.

П.С. Не знам дали е само при мен, но въпреки че тествах линковете няколко пъти - след като публикувах темата на 2-3 пъти като цъкна на линка към определен нож и ме води в грешно мнение. Таговете са си наред, може браузъра ми да се бъгва нещо. Така или иначе - уверете се, че наистина линка ви е завел към мнението на правилния човек.

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#25 21.12.2015 07:52:11

xenos
Modern Abo

От: Дивдядово, Шумен
Регистриран: 06.10.2010
Уеб-сайт

Кольо написа:

Тяна, а междинни резултати няма ли да публикуваш? Вота до края ли ще е таен?

Не, няма да има междинни резултати! Една седмица толкова ще устискаме някак! smile Като междинен резултат само ще ви давам бройката гласували. Между другото, междинни резултати по изборни правила се дават след приключило гласуване! Другото си е опит за манипулация! smile

Освен това, за да не загубим някой вот - при обработката на всеки глас ще връщам ЛС с потвърждение на изпратилия го. Да не загубим някой! Ако някой забележи, че до 24 часа не му е върнат ЛС - да свирка!

Бушкрафтът е най-първото от всички занимания на хората. И дори по Земята да стъпва последния човек, той ще бъде практикуван!

Офлайн

0

#26 21.12.2015 09:25:21

petergaitan
Редови

Регистриран: 27.02.2012

Гласувах трезвен и след нощ на размисъл. (По-точно жената размишлявала защо хъркам и дали да избере катана за да ме избави от мъките).
По пътя към урните се концентрирах и подминах няколкото отворени прозореца в браузъра, в които лежаха примамливи снимки на различни модели (ножове). Все пак, казах си, това ще са първите честни избори от Съединението насам и в тях не се предлагат кебапчета срещу глас за ятаган. Даже ме досрамя, че предложих бира за софийска среща и добре че тя се отложи, за да не бъда грешно разбран. Маааалко съжалявам, че никой не предложи модела на стария инструктор по оцеляване Оби-Уан, но този модел щеше да блесне пред другите. Пък и не са ми ясни там нещата със заточването.
Да сте живи и здрави всички и весели празници!

Офлайн

8

#27 21.12.2015 09:54:51

acero
Редови

Регистриран: 09.11.2013

Един въпрос. Гласуването обвързва ли ни с покупка? Т.е. ако ножът за който сме гласували спечели и не си го поръчаме след това поради някакви причини, някой ще рече ( може би с основание)- "Ти гласува наклони везните към някой нож, който не ме кефи, а сега дори не го поръчваш."
И обратно - ако не сме гласували, след това може ли да се включим равноправно в поръчката?

Офлайн

0

#28 21.12.2015 12:31:14

BPetrov
Хун

Регистриран: 07.12.2009

Предлагам форумният нож какъвто и да е да бъде кръстен НОЖЪТ Хъ...
Защото ножът Хъ винаги печели.

Офлайн

1

#29 21.12.2015 14:56:20

Black Wolf
Бял индианец

Регистриран: 04.12.2009
Уеб-сайт

Няма как да е свързано с покупка. wink

To strive, to seek, to find, and not to yield

Офлайн

1

#30 23.12.2015 06:16:34

samotniq valk
Дразнител

Регистриран: 10.04.2010

Освен това, за да не загубим някой вот - при обработката на всеки глас ще връщам ЛС с потвърждение на изпратилия го. Да не загубим някой! Ако някой забележи, че до 24 часа не му е върнат ЛС - да свирка!

свиркам

Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност.

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff