XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#16 01.02.2011 22:09:05

Arshinkov
Редови

От: Самоков
Регистриран: 04.12.2009

Отг: Магнезиева запалка "Doan Machinery And Equipment Company"

Моята е от Stayalive шопа и съм много доволен ориджинал е  big_smile

„Природата не е враждебно разположена към човека, но той, като не я познава и разбира, сам се ограничава и отделя от нея, като иска да я победи, да я завладее, да й господарува. В Природата съществуват разумни закони, които управляват цялото Битие.”

Офлайн

0

#17 01.02.2011 22:53:36

RELAX
Модератор

От: Шумен
Регистриран: 13.03.2010

windwarrior написа:

Това си е езическа традиция. Страната е Румъния, и мартеницата се нарича марцъшор. Не е популярна в цялата страна, а само в определени области, по близо до днешна Молдова.

Wind, за голямата карта на България си е вярно, пък отклоняването го направих аз - Sorry, ама си мисля, че това е точно наша - Българска традиция - да езическа, но Българска традиция. Това е супер Off topik на темата, но  от друга страна е полезно /считам!/ Смисъла беше съвсем друг - за китайците и тяхната находчивост да намират парите във всичко - дори и в изработването на Българските мартеници. ОК?

self-made-man  ...Разликата между мъжете и децата е най-вече в цената на играчките!...

"... там където глупостта царува, разумът е безумие..."

Офлайн

0

#18 01.02.2011 23:43:46

windwarrior
Зла Гад

От: Трети Картофен Пояс
Регистриран: 09.12.2009

RELAX-е, запътваме се със страшна сила към Ушав-а, пък на мен това ще ми е 4-5 участие там и Стоян ще ме шамари smile А що касае ония с дръпнатите очички - страшни са, спор няма. Наскоро си произведоха "стелт" изтребител. Изполвайки купени от сръбски фермери парчета от Ф-117 свален над Сърбия по време на юговойните. Смятай за к'во иде реч...

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#19 02.02.2011 00:15:16

RELAX
Модератор

От: Шумен
Регистриран: 13.03.2010

Wind, за това си много прав! Спор няма.

self-made-man  ...Разликата между мъжете и децата е най-вече в цената на играчките!...

"... там където глупостта царува, разумът е безумие..."

Офлайн

0

#20 02.02.2011 11:33:10

webe
Редови

Регистриран: 07.11.2010

big_smile  big_smile  big_smile  big_smile човека се опитва да прави бизнес вие напрао му е*ахте мамата.

Офлайн

0

#21 02.02.2011 14:22:50

mchervenkov
Редови

Регистриран: 17.12.2009

изчакайте месец и ще ви кажа става ли запалката. Да знаете че щом е от Китай значи е истинска. Там е измислех бушКитаеца - старо учение на работещите на китайската стена. яли са де кво що намерят и са спали на стената че е на високо и няма комари.

Мързелът е подсъзнателна мъдрост.

Офлайн

0

#22 03.02.2011 18:24:03

Haloss
Новодошъл

Регистриран: 31.01.2011

Момчета защо не ми се доверите...Аз предлагам Американския оригинал на ''Doan Machinery And Equipment Company" на най-ниска цена в България ,а също така и цената ми за доставка е по-ниска от тази на Stayalive, под 5 лв. с куриерска фирма "Еконт"!   wink Както виждате запалките който продавам са патентовани, и са произведени в Америка!За жалост Китай заля световния и българския пазар с евтини стоки които в повечето случаи са ниско качествени! По-голяма част от производството на известни стоки е изнесено в страни с евтина работна ръка , което разбира се е понижило тяхното качество! Не е нужно да търсите запалките в Китай или в онлайн магазини, когато аз мога да Ви ги изпратя от Пловдив , майна! smile Продавал съм доста запалки до сега!

Офлайн

0

#23 03.02.2011 22:50:32

mchervenkov
Редови

Haloss написа:

Момчета защо не ми се доверите...Аз предлагам Американския оригинал на ''Doan Machinery And Equipment Company" на най-ниска цена в България ,а също така и цената ми за доставка е по-ниска от тази на Stayalive, под 5 лв. с куриерска фирма "Еконт"!   wink Както виждате запалките който продавам са патентовани, и са произведени в Америка!За жалост Китай заля световния и българския пазар с евтини стоки които в повечето случаи са ниско качествени! По-голяма част от производството на известни стоки е изнесено в страни с евтина работна ръка , което разбира се е понижило тяхното качество! Не е нужно да търсите запалките в Китай или в онлайн магазини, когато аз мога да Ви ги изпратя от Пловдив , майна! smile Продавал съм доста запалки до сега!

Баце ай по интересувай се малко не си актуален вече  big_smile  щом е китайско значи е оригинално  lol Де ще се запинят американците да правят запалки. едно село в Китай само за тях работи  big_smile

Офлайн

0

#24 03.02.2011 22:52:08

mchervenkov
Редови

Не казвам че не ти се доверявам просто не ми се дават пари за те такива работи. Имам ферородна вече 2-ра изхабвам за да се науча как се пали огън smile

Офлайн

0

#25 04.02.2011 08:39:57

anjsan
Пущиняк

От: Пущинака
Регистриран: 04.01.2010

Haloss засега изчакай , може и до твоите нужди да дойдем . Ти си даде координатите в твоята тема и ако решим ще те потърсим .

Донту Ориби Хапи

Офлайн

0

#26 26.02.2013 14:59:30

Мартин
Редови

Регистриран: 24.02.2013

Haloss написа:

Да попитам имате ли сега от тези запалки и ако има каква е цената.

Офлайн

0

#27 26.02.2013 15:32:36

slaf40
Редови

От: Пловдив
Регистриран: 15.08.2010

mchervenkov написа:

изчакайте месец и ще ви кажа става ли запалката. Да знаете че щом е от Китай значи е истинска. Там е измислех бушКитаеца - старо учение на работещите на китайската стена. яли са де кво що намерят и са спали на стената че е на високо и няма комари.

И квоо ? http://dx.com/p/magnesium-fire-starter- … rkle-33798
Работи ли ? Че съм турил една в кошницата , ама да питам първо , че .... да няма после :'(

Последно редактиран от slaf40 (26.02.2013 15:37:36)

Защо не си спомняме бъдещето ?

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff