plamenvolodiev написа:zcezbpm , не съм съгласен за сгъваемия нож на Беър Грилс , прекалено крайно се изказваш , явно си попаднал на някой фалшификат, имам познат който си купи същия модел от веригите техно маркет или техно полис, и при първия му досег до водата ръждяса целият. Съдейки по това че в Бг за нищо никому не можеш да имаш вяра, нищо чудно да е пълно с такива навсякъде.
Аз лично съм много доволен от моя и си го ползвам с удоволствие, даже му направих и едно представяне
Съжалявам, в бързината натиснах вместо цитирай съседния бутон
Защо да е крайно като има милион сайтове и вероятно в повечето продават фалшификати. Трябва ли да си купя сто ножа за да попадна на оригинал? И защо цена от 40лв да значи фалшификат, а от 50 лв да значи оригинал хич не ми е ясно.Ти откъде го купи макар, че вече нямам мерак за този нож?
Това за цената не е определящо дали е фалшификат. Един добър търговец дето продава фалшификати я знае добре тази мантра, че хората си мислят, че евтиното вероятно е фалшиво, а скъпото е уж оригинално и като нищо ще ти хакне даже двойна цена спрямо другите като се бие в гърдите, че е официален вносител и не знам си още какви тинтири минтири. 
Всъщност на мен оригинал не ми трябва, трябва ми лек нож(150гр) с клипс за да го закачам на презрамката на раницата и с който нож да мога да цепя дърва както правя чат пат с копието си на голд стийл, а не да ми се мандахерца острието спрямо дръжката като режа хартия.
Днес пак си поръчах един сгъваем, но ако пак е боклук ще взема ето този макар, че е фиксиран и няма клипс и няма да мога да го закачам на презрамката на раницата- Fallkniven F1 Pilot Survival Knifе
Естествено пак реплика, но със същата ламинирана стомана VG 10, че цената от 300лв за оригинал ми е твърде солена.
Понякога се попада и на добри фалшификати. Аз ако си купя нож за 300лв хич няма да си го ползвам, а ще си го сложа във витрина. 
Последно редактиран от zcezbpm (14.11.2016 23:00:28)