Вие не сте влязъл.
Офлайн
Един е Айляк и Мохабет е негов пророк!
Офлайн
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква
Офлайн
Офлайн
Последно редактиран от Галимунди (14.04.2014 20:19:52)
Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов
Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. - Неандерталец
Офлайн
Офлайн
Един е Айляк и Мохабет е негов пророк!
Офлайн
Последно редактиран от Галимунди (14.04.2014 21:36:39)
Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов
Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. - Неандерталец
Офлайн
Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква
Офлайн
Офлайн
Последно редактиран от gavra74 (15.04.2014 07:09:08)
Офлайн
Офлайн
Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност.
Офлайн
Офлайн
Офлайн