XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#16 17.06.2016 10:17:51

Емос
Редови

От: Доброто
Регистриран: 17.06.2016

Отг: Искам да избягам от цивилизацията

Аз също съм на 16. Но имам да уча (не много) и да правя Мускули. Трябват ми мускули за да запаля огън. След като запаля огън (първи,трети). Аз ще съм постигнал много. Огън без запалка, кибрит или железа. Сега съм в изработване на пещ чрез гръничарство. Когато съм готов за дивото или гората ще тръгна сам или с някого по дълъг преход към Родопите, мисля около 500 км път.

Орел пазител

Офлайн

0

#17 17.06.2016 14:07:07

biolander
Редови

От: Пловдив
Регистриран: 09.11.2011
Уеб-сайт

Абе по-добре си седни на дупарата и си довърши даскалото, че като те гледам как пишеш...

Ти си длъжен да правиш добро от злото,защото то няма от какво друго да се прави - Робърт Пен Уорън
http://tzilkovi.wordpress.com
http://ostrieta.eu

Офлайн

0

#18 17.06.2016 17:51:50

gavra74
Редови

От: от 01.07. - кореняк варналия
Регистриран: 24.08.2010
Уеб-сайт

Момци, обединете мненията на biolander  и bobber, че да не ви намерят след време в микробус на фолцваген някъде из пущинака.

Психолозите съветват, когато някой много те е нервирал да броиш до 10 наум... И после да му вкараш един между зъбите - тъкмо ще се е отпуснал и няма да го очаква

Офлайн

0

#19 17.06.2016 21:17:01

Okdalf
Сръчко

Регистриран: 10.08.2010

Емос написа:

Аз също съм на 16. Но имам да уча (не много) и да правя Мускули. Трябват ми мускули за да запаля огън. След като запаля огън (първи,трети). Аз ще съм постигнал много. Огън без запалка, кибрит или железа. Сега съм в изработване на пещ чрез гръничарство. Когато съм готов за дивото или гората ще тръгна сам или с някого по дълъг преход към Родопите, мисля около 500 км път.

Аз да питам щот не ми е ясно, тези 500км. от къде да ги смятаме. Или ще ходиш на зиг заг. А може да обикаляш по серпентина. Нищо лично хлапе дерзай щом смяташ, че уроците са по-важни значи знаеш какво правиш. За другото ще помагаме.

Офлайн

0

#20 18.06.2016 09:12:04

Кольо
КорифееЦ

Регистриран: 01.02.2013

Емос написа:

Още по-гот ще е ако изминеш разстоянието пълзешком и назад. Никой до сега не го е правил - ти си!

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#21 28.05.2024 17:02:25

Fromp1942
Новодошъл

Регистриран: 28.05.2024

Искам да споделя с вас моя начин да се отпусна и да прекарам време в самота - това са игри на уебсайта на букмейкъри в българия. Когато трябва да остана сам и да си почина от суматохата на ежедневието, предпочитам да си остана у дома и да се потопя във вълнуващия свят на онлайн игрите.

Този сайт предлага широка гама от интересни мини-игри, които ми помагат да се отпусна и да забравя за ежедневните грижи. В края на краищата няма нищо по-хубаво от това да се потопите във виртуално приключение и да се насладите на вълнението от играта от комфорта на вашия дом.

Игрите на този сайт са разнообразни и вълнуващи, от класически слотове до вълнуващи игри с карти. Винаги мога да намеря нещо подходящо за себе си и да прекарвам времето си полезно, наслаждавайки се на процеса на игра.

Офлайн

-6
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff