Вие не сте влязъл.
Офлайн
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Офлайн
Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност.
Офлайн
"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг
Офлайн
В основата на бушкрафта стои изучаването на Природата и на нещата, които тя може да ни даде.
С нарастването на знанията и уменията ти в бушкрафта, ти ще се нуждаеш от все по-малко и по-малко екипировка. Не от все повече и повече.
Офлайн
Memento mori
Офлайн
Офлайн
С добра дума и с пистолет в ръка се постига много повече, отколкото само с добра дума. - Ал Капоне
Офлайн
Офлайн
В основата на бушкрафта стои изучаването на Природата и на нещата, които тя може да ни даде.
С нарастването на знанията и уменията ти в бушкрафта, ти ще се нуждаеш от все по-малко и по-малко екипировка. Не от все повече и повече.
Офлайн
Най-добрия нож за оцеляване е този , с който разполагаш в критичния момент -slaf40
Офлайн
Последно редактиран от acero (14.03.2016 16:38:43)
Офлайн
Последно редактиран от Ийон Тихи (14.03.2016 16:40:01)
Офлайн
Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов
Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. - Неандерталец
Офлайн
България над всичко
Офлайн