Тенарес написа:Коле не познавам съфорумците ти знам само Владко......Американците казват че е най добре да имаш дизелов автомобил за апокалипсиса за нашите условия е удачно.Нафтата може да се съхранява дълго време.....Не ми пука,че ми слагате минуси то си е за вас.Господ гледа.
Нямаш никаква идея кой пише под името Владко. Американците казват много работи: даже и да пият дезифектант. При един Апокалипсис да не става, Все някой е натиснал копчето. А там вече какво става, никой не знае. Няма компютър, няма телефон, можеш да запалиш само кола с бобина.
......Минусите и плюсовете в този форум отразяват полезността на постовете и горещо ти препоръчвам да помислиш върху това и да преразгледаш настройките си към форума, идеята му и хората, които пишат тук......
Защо в/у клипчето на Релакса за паленето на огън с антифриз имаше минус.
......ВОС (военно-отчетена специалност) придобита има всеки успешно отслужил в редовете на БА/БНА. Включително и тиловите плъхове, дето не знаят от кой край се държи какалашката......
Аз мога да си призная, че при 7 автомата в подводницата съм изстрелял повече торпеда от колкото патрони. За две години и половина съм служил и на ЧЕТИРИТЕ подводници, защото такава ми беше специалността. Така че, съм си пострелял добре. За справка, една торпедна атака се провежда за време ПО-малко от минута. А ако с/у противникова такава говорим за 7 до 30 секунди. За това време на много хора ще им е трудно да свалят автомата, да залегнат, да освободят предпазителя прицелят и стрелят.
Това за монасите може леко да се поспори, защото на голяма част от тях. Ако не им се подаде, ще си умрат от глад. Било е на времето когато са живяли по пещери и землянки. Аз по скоро бих погледнал към клошарите, те могат да оцелелеят при доста лоши условия. Имат и приспособимост.
Последно редактиран от Okdalf (26.05.2020 09:19:33)