Вие не сте влязъл.
Офлайн
Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов
Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. - Неандерталец
Офлайн
Офлайн
Мързелът е подсъзнателна мъдрост.
Офлайн
self-made-man ...Разликата между мъжете и децата е най-вече в цената на играчките!...
"... там където глупостта царува, разумът е безумие..."
Офлайн
Офлайн
Офлайн
Светът е голям и спасение дебне отвсякъде...
Офлайн
Бушкрафтът е най-първото от всички занимания на хората. И дори по Земята да стъпва последния човек, той ще бъде практикуван!
Офлайн
Memento mori
Офлайн
България над всичко
Офлайн
Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов
Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. - Неандерталец
Офлайн
Офлайн
"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг
Офлайн
Работа ли е, не ми го хвали...
Офлайн