XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#376 18.07.2021 12:45:26

Кольо
КорифееЦ

Регистриран: 01.02.2013

Отг: Хамакът - лек, бърз, практичен и удобен подслон за самотни разходки

Влади, личи си, че си от старата гвардия... Иди сега обясни на младите, че сме пълнили "баклави" с прахосмукачка. Ами "революцията" на Мило когато почнаха да намагнитват пуха през намотки с 220 в, а?! big_smile

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#377 18.07.2021 22:10:43

Okdalf
Сръчко

Регистриран: 10.08.2010

Нали знаеш, че "Мило" е Варненска фирма. Добре момчета и девоЙки ще споделя мойте познания с вас. Само да си изровя записките щото са с наЙси годишна давност.
пп Още имам пухен елек на "Мило"
ппп Насе ако си мислиш, че пуха не се степва при пране. Си ФФФФФФФФФФ пълна заблуда. Това е следващото нещо дето е сложна. Но хората са мързеливи и изобретателни. tongue

Офлайн

0

#378 19.07.2021 07:06:52

Кольо
КорифееЦ

Регистриран: 01.02.2013

Мило, беше търговищка фирма. Сега не знам.

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#379 25.07.2021 04:44:36

wbgenetic
Новодошъл

Регистриран: 25.03.2021

Здравейте, момчета. Аз не мога да се похваля, че съм спал в хамак ама обмислям по 1бр за мен и за големия (на 6). Досега само палатки и това ми се струва като по-готина концепция. Гледам едни хамаци Haven които са с надуваемо дъно и можеш да лежиш на равничко... Дали има такава версия правена в България (на по-народни цени) може и Китай - нямам против братята?

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff