XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#16 11.11.2014 18:50:33

Кольо
КорифееЦ

Регистриран: 01.02.2013

Отг: Да избягаш от цивилизацията бос

Репичка написа:

...Аз затова питам за някоя по закътана малка пещеричка...
Ама само ми се присмиват...
:'(

Абе, човече, прощавай, че ще бъда рязък но мисля, че е време.
Какво очакваш?! Да те хване някой за ръчичка и да те заведе до конкретната малка пещеричка, където да си играеш на отшелници?! Що за очакване от хора във форум за бушкрафт?
Ей го къде е Гинци, ей го искърскато дефиле, Оплетня, Лъкатник! Района е като швейцарско сирене - дупка до дупка! Кеф ти малки, кеф ти големи, вертикални, хоризонтални...
Ама даваш ли си сметка какво ще правиш там? Никой не иска да ти подклажда незрелите фантазии за живот извън системата. Никой не иска да те четем после в новините като участник в нашия форум дал фира в пещера заради собствената си незрялост!

Никога не съм бил толкова рязък във форума! Надявам се, разбираш защо го правя!

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#17 11.11.2014 22:33:29

кочевой
Редови

Регистриран: 17.02.2012

Изчакай до пролетта , сега в Ноември или ще пукясаш или ще се върнеш . Просто нямаш време да се подготвиш за зимуване . И  ще дадеш повод да те бъзикат още .

Офлайн

0

#18 12.11.2014 18:50:38

samotniq valk
Дразнител

Регистриран: 10.04.2010

Коле, ти на това рязко ли му викаш? Направо си мек и кротък.
Репо, планините са ти на един х... място. Избирай си една, хващай раницата и отивай да си търсиш пещера. Няма да ти е трудно да си намериш някоя. Завираш се там и после?
Как е мислиш тази работа? Какво ще папаш? Ще обираш кошари ли или сам ще си ловиш храната. Имаш ли уменията за това, стиска ли ти да теглиш ножа на живо същество?
Ако толкова искаш да избягаш от града, що не дойдеш при мен на село? Обещавам ти, че няма да скучаеш. Пещера не мога да ти осигуря, но мога да те пратя да спиш в сеното над обора. Ама не чакай заплата. Колко смяташ, че ще издържиш, преди да хукнеш обрано към града?

Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност.

Офлайн

0

#19 12.11.2014 21:21:52

mokriq
Редови

Регистриран: 17.05.2010

Има и нещо друго... Самотния все ще те пожали и ще капне някоя чашка. Ами я си представи живот без БИРА...

Светът е голям и спасение дебне отвсякъде...

Офлайн

0

#20 20.02.2019 10:48:15

Niki
Редови

От: Перник, но живее в София
Регистриран: 29.06.2015

Ето още един пример, че всичко е възможно, стига човек да иска.

Последно редактиран от Niki (20.02.2019 10:48:34)

Работа ли е, не ми го хвали...

Офлайн

2
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff