XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#61 25.04.2017 18:48:26

Галимунди
Незнайко в страната на чудесата

Регистриран: 29.03.2011

Отг: Желаещи за комбина за кожа?

biolander написа:

Магазинът ми е на 5 минути от офиса. Магазин - мноооого силно казано. Един и педесе на метър - това е. Вътре обикновено се мъдри една крайно нелюбезно мома. Преди 3-4 години я питах за растително дъбена кожа, изгледа ме кат тръба. Това е моя експириънс с тях. Повече не съм си позволявал да отнема от ценното им време. Сега може да е друго.

Доколкото разбрах от чичо Славчо не било точно магазин, ами нещо като малко складче в някакъв двор. Обаче имат и голям склад. Отдавна имам план лично да посетя магазина и склада. Информацията ти за момата е полезна. Дано имам повече късмет. Аз съм си чаровник, особено като знам, че за добра сделка е необходим чар.

Пък съм скромен... да не Ви разправям.

Последно редактиран от Галимунди (25.04.2017 18:50:01)

Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов

Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. smile - Неандерталец

Офлайн

0

#62 25.04.2017 19:26:36

slaf40
Редови

От: Пловдив
Регистриран: 15.08.2010

Ми те, са две моми ? Не съм имал проблеми , па ги знам от доста години. Има даже и един юнак. И аз скоро преди две , а може и повече, години ги питах за растително дъбена. Тогава жената ми обясни , че била внос от ненам си къде и я поръчвали само заради някви "коланджии" от Асеновград и тогава имаше едно  цяло парче и не смятали да го режат . А ми идваше скъпо,
.. и така

Защо не си спомняме бъдещето ?

Офлайн

0

#63 25.04.2017 21:46:54

biolander
Редови

От: Пловдив
Регистриран: 09.11.2011
Уеб-сайт

Явно са се променили нещата. Дано да е така, че наистина са ми под носа. Ще взема да ги преслушам за тънък бланк. Мерси за инфото.

Ти си длъжен да правиш добро от злото,защото то няма от какво друго да се прави - Робърт Пен Уорън
http://tzilkovi.wordpress.com
http://ostrieta.eu

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff