XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#16 16.08.2012 01:05:08

Галимунди
Незнайко в страната на чудесата

Регистриран: 29.03.2011

Отг: Карма

riboulovec написа:

Даа,това с плюс и минус ме отказа и мен,куцо и сакато си прави каквото иска/съжалявам за грубия език/,не се оплаквам,просто си чета от време на време...

Приятел, много внимателно ти изчетох всичките 32 поста във форума. Исках да ти сложа плюсче, ама не намерих подходящ. Може би по-нтатък, като почнеш да споделяш интересни и полезни неща от личния си опит. Подозирам, че можеш да ни разкажеш за поведението на рибите примерно, така ще бъдеш полезен за тези които нямат опит в тази сфера. Очаквам с нетърпение следващите ти постове, и ще ги чета най-добронамерено.

Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов

Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. smile - Неандерталец

Офлайн

0

#17 22.08.2012 00:40:03

riboulovec
Редови

Регистриран: 16.06.2011

Windwarrior,вероятно си прав,Галимунди и той  *THUMBSUP* Не го пиша саркастично,нито се оплаквам от модераторите,просто предишните постове на колегите ме провокираха да ги подкрепя.Не съм опитен в невербалната комуникация в интернет,така че е възможно да съм се ядосал на някои глупости неоснователно.
Плюсчетата нямат никакво значение в случая,за мен тази система дава възможност за изкривяване на нещата.
Когато намекнеш на някой че пише глупости или че не е прав,и следват минусчета от него и дружките му примерно.
Естественно по старите/и познаващи се от срещи хора/ ще се подкрепят винаги,няма нищо лошо.
От друга страна новите неориентирани юзъри/част от тях келешчета/,могат да правят каквото си искат.
Ако пък е затворена група хора,пак ми се струва че не е добра идея.Лично мнение,не ангажирам никой,проблем няма. *THUMBSUP*  smile

Офлайн

-1

#18 22.08.2012 07:43:33

anjsan
Пущиняк

От: Пущинака
Регистриран: 04.01.2010

Щом човек е честен към себе си и околноте , няма проблем с +/- . Зависи от ценностната система . Не е ясно що си мислиш , че един като пише минус и всички други правят това . Ние да не сме стадо от тъпи животни ! Всеки сам си преценява без значение дали хората са приятели или не . Доста хора , ако ти пишат минуси , може причината да е в теб ... замисли се . Не ме интересува всъщност . Гласувам положително за нещо , което ми харесва и съответно отрицателно за нещо , което не ми харесва , независимо кой го пише .

Да те успокоя : аз не съм ти писал - . ама и + не съм . wink

Донту Ориби Хапи

Офлайн

0

#19 22.08.2012 08:46:51

Галимунди
Незнайко в страната на чудесата

Регистриран: 29.03.2011

Предполагам, че колегата Риболовец има основания за съмнения в системата. За мен лично плюсчетата не са някаква цел в живота и не пиша за да получавам такива. Прав си, че има злоупотреби от разни келешчета. Обаче Стоян се опитва да коригира щетите. Смятам, че хората които познавам лично и уважавам, никога не биха се подвели по някакви приятелски чувства при поставянето на оценка. А другите не ме интересуват.

Специално проверих и аз не съм ти писал никаква оценка до сега. Вече казах защо. Ако не пишеш и не споделяш опит с нас само заради системата, ще е много жалко. За нас е ценен всеки опит. Така че абстрахирай се от кармата и споделяй на воля. Всеки има нещо полезно което може да сподели. Както казват: Ако имаш 1 ябълка и я споделиш с някой, всеки от вас ще има по половин ябълка. Ако имаш една идея и я споделиш с някой, всеки от вас ще има по една идея.

Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов

Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. smile - Неандерталец

Офлайн

0

#20 22.04.2017 10:08:43

Dojo
Редови

Регистриран: 20.04.2017

Уважаеми съфорумци, ще си позволя да изкажа личното мнение (IMHO, както казват бабичките в белоградчишко) или по-точно съмнение от ползата на лайковете, във връзка с което приятелски ще помоля, дори да съм полезен с пост на някого, да се въздържи от поставяне на положителна оценка! Както се извинявам на всички, за непоставени от мен такива. По презумция съм благодарен на всеки отговор на мой въпрос, където е нужно ще благодаря писменно.
Надявам се горното да не попречи по никакъв начин на комуникацията ни!!!

Офлайн

0

#21 23.04.2017 08:39:34

Dojo
Редови

Регистриран: 20.04.2017

Изпуснах логиката на любовта сполетяла ме горния пост, но да питам може да се изтълкува като издребняване. Така че да продължим напред, като едно щастливо семейство - щом има копченца, значи са за ползване. smile

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff