Обещаният отговор на Ванката, в детайли 
Галимунди написа:Жоре, принципно (теоретично) си прав, обаче има някои нюанси, които твоята теория не отчита.
Не че нещо, ама теоретично това нещо го работя на практика. От има няма 15 години. И не говоря от теоретична гледна точка, а от практическа 
Галимунди написа:В интернет пазаруването се работи с рейтинги, които зависят от мнението на клиентите и откритите спорове.
Отново - не че нещо, ама стоки по интернет си поръчвам от поне 10 години насам, та ми е ясно как работи интернет търговията. Ясно ми е и защо понякога не работи като хората.
Галимунди написа:Търговецът си е свършил съвестно работата, като е изпратил стоката в срок и с уговорения доставчик (който е предварително деклариран).
Абсолютно не. И това е фундаментално заблуждение. В общия случай интернет-търговията е типичен пример за DDU сделка. Това, че търговецът е изпратил стоката в срок и с уговорения доставчик означава точно едно нищо, айде от мен да мине - нищо и половина. Това което има значение е дали АЗ съм получил стоката по условията на DDU - т.е. на входяща митница в страната на доставка. От там нататък търговеца не носи (и не може да носи) отговорност ако аз не успея да си освободя стоката от митница. Ама лафа "бе аз ти я пратих, оправяй се" в случая не вАжи.
Галимунди написа:При форсмажорни обстоятелства (буря в Китайско море; преврат в Турция; наводнение в Сомалия и пр.), ако беше сериозен договор,
Аз съм съвсем сериозен, дори и когато сключвам договор за джвъчка, струваща по-малко от пакет цигари. Ако за продавача договора е на шега - проблема си е в неговия телевизор. И дори и при форсмажор си има начин да си коректен към клиентите. "Уважаеми г-н Х, току що бях уведомен от транспортната компания, която превозва ваша поръчка 458383, че е възникнало форсмажорно обстоятелство. Голям метеорит е паднал в центъра на Вашингтон, извънземни са нахлули в Москва, а идва и Китайската Нова Година. Поради което се очаква ваша поръчка 458383 да бъде доставена с .... дена закъснение. Моля да ни извините за причиненото неудобство". Някой от вас да е получавал подобен мейл от АлиЕкспрес?
Галимунди написа:Предполагам, че търговеца е застрахован за непредвидени ситуации, няма да е съвсем на загуба, но от споровете страда рейтинга му, въпреки че той няма вина. Доставчика също няма вина заради форсмажорните обстоятелства.
Има вина. И тя е изцяло негова. Той си избира логистичните партньори, не аз. Ако знае че Чайна Мейл са шит и редовно губят/бавят доставки - това си е негов проблем, не мой. Аз имах подобен проблем с моите клиенти - Български пощи масово губеха/бавеха моите фактури към тях. По твоята логика трябваше да им кажа "Бе кво бучите, и без това не ви взимам пари че ви пращам фактурите. еми ся забавили се... мен кво ми пука, аз нали съм ги пратил навреме, я си еб@вайте майката". По моята логика - сега плащам 4 пъти повече пари, НО фактурите ми ги доставя куриерска фирма, и процента на недоставени фактури е под 0.5%.
Галимунди написа:И всичко заради желанието ни да спестим 2 лева транспортни разходи.
Отново сбъркана постановка. Аз не желая нищо да спестя. Продавача ми казва - безплатна доставка - 45 дена. 2 лева доставка - 10 дена. Аз избирам безплатна доставка и си чакам стоката на 45-тия ден (мога да си го позволя). Какво съм виновен аз, че мърльото не си спазва собствените ангажименти?
Галимунди написа:Обикновено хората с които комуникираме не са реалните собственици, а техни служители,
Е тука направо съм в туш. Значи ако не си комуникирам лично със Тим Кук - договора ми за покупка на новия Епъл 6 от магазина в Мол Сердика е невалиден.
Галимунди написа:Лично мнение - нека проявяваме малко човещина и толерантност.
Лично мнение - нека НЕ проявяваме човещина и толерантност към мърлявщината и непрофесионализма във всяка сфера на живота ни. Напротив - нека наказваме всички такива прояви. В зародиш, решително и жестоко. Независимо дали мърляча е китайски интернет търговец, осрал се със срока на доставка или български пишман-майстор, дето е вързал фазата на контакта за водопровода (примерно)
Галимунди написа:Връщането на стоката става за наша сметка. Търговеца, поради договора си за огромно количество пратки има една цена на доставка, обаче за нас може да се окаже, че цената надвишава цената на стоката с доставката. Така че това не винаги е добра опция.
Връщането на стоката е за твоя сметка само и когато имаш гаранционна или извънгаранционна рекламация. Когато получиш стока, която не е твоя (виж ми началото на поста), връщането е за сметка на собственика на стоката - демек продавача.