Колеги, продавам въпросните радиостанции Binatone Action 950. Ползвани са активно едно около година и половина сред природата и няколко пъти в града. Дават им рейндж 10 км, аз лично съм ги ползвал най-далеч до 2,5 км без проблем в равен терен с язовири и поляни. В градски условия съм се чувал с жената на около километър, по-нагоре и при двете - не съм и опитвал. Давам ги със зарядно.
Проблемът на радиостанциите е, че една от тях не включва 8 от 10 пъти. Има някакъв проблем на свръзката между батериите и долните пластини, тъй като също 8 от 10 пъти не зарежда и когато я включа в док-станцията. Не мисля, че проблемът е неотстраним, смятам, че с отваряне и един поглед и може би някаква спйка би могло да се оправи, аз лично обаче не мисля да се занимавам, тъй като смятам да се ъпгрейдна от към радиостанции. Цената, на която пускам едната работеща и другата в повечето случаи - неработеща
- радиостанции - е 30 лв.
Приемам бартер срещу някакво хубаво EDC фенерче за ключове, Викс (за предпочитане Хънтсман или поне такъв с ножица, шило и кука), DC 4, сносен челник... Може и някакъв друг фенер, Конвой или подобен, не знам. Отворен съм към предложения ако за някого офертата представлява интерес 

Последно редактиран от sirstevancho (27.09.2016 21:41:23)
Every man dies, not every man really lives.