XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#16 06.03.2016 23:33:35

mastodont
Редови

От: София
Регистриран: 09.05.2011

Отг: Бъф или как оставих шамията у дома.

mchervenkov написа:

Плата се навлажнява и не може да се диша.

Хммм на мен тоя ефект не ми се е получавал. Обикновено го ползвам когато не е много студено точно като маска на устата и носа, да дишам по-топъл въздух. Проблем пр мен иде от туй, че запотява очилата над него, но и при поларен имам тоз проблем. Зимата ползвам често като яка на поло или дигнато до ушите, да пази "сливиците". Като ми се сгорещи врата мързеливо го дигам на брадичката да проветря. Ако захладнее повечко,  минавам на поларен. Лятото вечер по горите вместо шапка в двоен слой. Проблем с китайските има, заради недостатъчната дължина sad

Аз съм шут, на служба при Съдбата.
What we are is the sum of everything we've ever said, done and felt. All wrapped up in one unique tread which is constantly being revised and remembered. So to be yourself, you have to constantly remember yourself. It's full time job.It's how it works...

Офлайн

0

#17 07.03.2016 09:06:03

mchervenkov
Редови

Регистриран: 17.12.2009

Отг: Бъф или как оставих шамията у дома.

Моят е оригинален Buff. На другия пич дето с него ходехме нямаше този проблем явно е от формата на лицето, може би на мен ми прилепва по -плътно а на него му минаваше покрай носа повече въздух но аз определено се изтощих тогава хем бръсне вятъра хем не можех да го сваля че ми замръзваха бузите. Последствието е че сега и двамата имаме неопренови маски за лице с дупки за дишане а аз и поларено боне от магазин за работни дрехи, перфектно е в сравнение със всичко до сега.

Мързелът е подсъзнателна мъдрост.

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff