Телешкото филетирано и претеглено се поставя в саламура-марината. За 8 кг месо 6л вода ,2кг сол , дафинов лист,зърна чер пипер, бахар, карамфил. Според дебелината стои от 30 до 40 часа , вади се и се отцажда 24 часа , Овалва се в подправки , червен пипер -млян , чер пипер , кимион , градинска чибрица , копър , подсъхва 4/5 дни и пращам 14 лв /кг
Приготвили сме вино от 4-5 различни източника. Ще правим дегустация по съседски(дано се съберем над 2ма човека , дай Боже 4-5). Ще опитаме и пъстърмата.
Ето снимка от последната дегустация дето направихме с един съсед в двора на кооперацията. Пробахме и телешкото след това вкъщи, но от увлечение към виното съм забравил да снимам