Голам плюс за мен лично е ламаринената опаковка , слагам я в торба , мешка , раница и не се притеснявам като със стъклен буркан че ще се счупи , вътре всичко ще омаже , стъкълца , пък зависи и от ситуацията ,може и да ме пореже.
Другия плюс е че е готово за консумация , някой от вас знаят че работата ми е да съм всеки ден по кърища и гори. Просто отварям и почвам. Няма нужда да приготвям нещо там. Не губа време и не си отварям допълнителен труд с огън и готвене. То е за този който излиза веднъж на два мес ,на пикник. Аз съм там по работа.
Минус ,новия обем и грамаж. 300гр бяха идеални, напълно нормални за едно ядене. 500гр , с малко зор и само с хляб , пак ставаше. Обаче 600гр си е много за едно ядене от един човек.
Женорята у дома ги харесват за друго. Дойдат изненадващо познати , хаиде няколко кутии според броя на гостите. Няма притеснение ,какво да приготвят , какво да поднесът. Идеално мезе са и за бира и за вино и за ракия./При нас магазинът работи Понеделник , Вторник, Четвъртак,Петък и Събота и само до обяд, не сме като в град ,да отскочиш до топлия щанд на маркета. Или да поръчаш нещо по телефона./
Освен това са и най бързия обяд или вечеря.