Преди 15–ина години , Еленския Балкан. Поляната до реката преди Багалевци. Уникално място и невероятни преживявания докато не стана пренаселено. Та чак се стигна до кражби...Хубавите места са хубави , когато са неизвестни. И се откриват лесно...
Преди 15–ина години , Еленския Балкан. Поляната до реката преди Багалевци. Уникално място и невероятни преживявания докато не стана пренаселено. Та чак се стигна до кражби...Хубавите места са хубави , когато са неизвестни. И се откриват лесно...
на багалевци до вира, кога и от кого са откраднали, че ми стана интересно.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Кент , лятото на 99... Хората са от Русе– на Милен портмоне с 40–50лв. и на Дидка дамска чанта с джунджурии...
е ние 2009 ходихме, и още няколко пъти. дори се киснехме неглиже във вира аз и жена ми и една приятелка и едни рибари додоха и като ни видяха се притесниха и офейкаха набързо. говорим за седмичен ден. палатките него ден стояха целия ден сами, ама с минумум неща в тях. нищо не изчезна. направи ми впечатление, че имаше чакал или чакали наблизо. през ноща оставихме малко храна по масата /сега има заслон/ нищо не беше барнато, което безкрайно ме учуди
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Такаа... искам да ви помоля да отделите 30 секунди, и да се замислите над следното:
1. Вие пишете във форум ориентиран към "Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата..."
2. Отваряте нова тема, в която споделяте линк към красиво място в България. Очаквате съфорумците да коментират красотата (или липсата на такава) на конкретното място
3. Следват 2 страници препирни - дали такива линкове трябва да се споделят публично, на кой къде му били гепили портмонето....
Въпрос - как ВИЕ конкретно бихте се почувствали като автор на темата ?
Все едно аз да пусна линк към бараката ми в Троянския балкан и отдолу да видя коментари - в Черни Осъм ядох страхотни кебапчета, а в Троян ми гепиха чистачките....
Знам, че всички ни е яд на под-човеците които цапат и мърсят със самото си присъствие и малкото останали красиви и девствени места в България. Аз (искрено и лично) подобни екземпляри бих се пробвал да им разредя захапката още на място. Ама това ли е темата на темата ... ?!?
Или се получава като в историята за бухала (и кравата):
[video][/video]
М ?
"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".