PODOBRO.COM - Един по-добър онлайн магазин за подаръци и игри Афилиейт програмата е безплатна и дава възможност на нейните членове да печелят, поставяйки една или няколко препратки на техен уеб сайт, който рекламира PODOBRO.COM - Един по-добър онлайн магазин за подаръци и игри или специфичен негов продукт. Всяка продажба на клиент отворил съответната препратка, ще реализира комисионна за партньора. Стандартната комисионна в момента е 10%.
Такаааа. До тук потребителя bgsnimkite има общо 5 публикации, 2 от които съдържат препратки към въпросния сайт. Понеже днес съм в учудващо добро настроение, приемам че това е чисто съвпадение.
Всяка следваща публикация на потребителя bgsnimkite, съдържаща препратка към въпросния сайт, ще ме накара да си променя мнението за чистото съвпадение. И да си помисля, че е член на афилиейт програмата на въпросния сайт. Което ще доведе до съответните организационни изводи.
И едно лично послание към бъдещите кандидат скрити търговци във Форума (удебелявам ви го, за да ви е по-удобно за четене):
Не се опитвайте да еб@те дявола у въздуха. Вие накъдето сте тръгнали, аз от там се връщам ]:->
"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".
Sir Winston Churchill