XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#16 12.01.2014 19:23:53

Velislav
Редови

От: гр.Етрополе
Регистриран: 08.08.2013

Отг: Моите постройки.

бай Кольо написа:

Велиславе, слуша по-възрастните внимателно.
Ачо ти казва, че не сме в главата ти и няма как да разберем какво точно се иска от нас. Ако обясниш за какво искаш да използваш показаните неща, ще можем да сме ти по-полезни.
Това, което прилича на лък, какво е? Лък за изстрелване на стрели или лък за боудрил? Огън ли ще палиш или стрели ще изстрелваш?
Кутийката за какво ще служи? Брашно ли ще държиш в кухнята на майка ти или ще си държиш оловните войници в нея, закачена на стената?

Лъкът е за изстрелване на стрели.
Кътията е за поставяне на бележки.

Искам да знам как да преместя темата в направи си сам ??

Офлайн

0

#17 12.01.2014 19:24:48

The Fox
Редови

От: Русе
Регистриран: 03.10.2012

Пиши на модератор. *WALL*

Enjoy life. There's plenty of time to be dead.

Офлайн

0

#18 12.01.2014 19:28:09

Aloo
Редови

От: Бургас
Регистриран: 18.03.2011
Уеб-сайт

Да помоли модератор да ти премести темата и евентуално да промени името. Модераторите във форума са Relax и windwarrior.

P.S: бай Кольо то момчето е писало, че лъка стреля на 8м wink. Няма страшно, ако има мерак ще го научим да прави лъкове. smile

[url]http://photo-cult.com/author.php?aut=aloo[/url]

Офлайн

0

#19 12.01.2014 19:33:38

Кольо
КорифееЦ

Регистриран: 01.02.2013

Пропуснал съм. Аз, уви, за лъковете не мога да съм му полезен на момчето.

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#20 12.01.2014 19:59:06

samotniq valk
Дразнител

Регистриран: 10.04.2010

Хлапе, не се връзвай на чичковците:)
Кутията ти се е получила. Вярно, че щеше да е по добре да сложиш винтове, вместо гвоздеи. Хем е по-малка вероятността дървото да се сцепи, хем държи по-здраво. Но и така става. Забележката ми е, че си обърнал фазера на гърба. Така, както си го сложил, грубата му страна идва към кутията, вместо към стената.
Ако ще я държиш на някаква маса, шкаф и т.н., става. Но, ако ще се окачва на стена, помисли за нещо, на които да се закачи. Имам предвид някакви планки, монтирани от горната, задната страна на страниците.

Онези, които са готови да се откажат от основна свобода, за да си купят малко преходна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност.

Офлайн

0

#21 12.01.2014 20:32:19

Velislav
Редови

От: гр.Етрополе
Регистриран: 08.08.2013

samotniq valk написа:

Кутията ти се е получила. Вярно, че щеше да е по добре да сложиш винтове, вместо гвоздеи. Хем е по-малка вероятността дървото да се сцепи, хем държи по-здраво. Но и така става. Забележката ми е, че си обърнал фазера на гърба. Така, както си го сложил, грубата му страна идва към кутията, вместо към стената.
Ако ще я държиш на някаква маса, шкаф и т.н., става. Но, ако ще се окачва на стена, помисли за нещо, на които да се закачи. Имам предвид някакви планки, монтирани от горната, задната страна на страниците.

Ще седи върху един шкаф
нарочно съм обърнал задната част защото ми  харесва така аз не мога да завивам винтове мога само да забивам гвоздеи

преместих темата в ''Направи си сам " под името ''Кутия за бележки" влез там са повече информация .
[merge_posts_bbcode]Добавено: 12.01.2014 21:32:19[/merge_posts_bbcode]

samotniq valk написа:

Ще седи върху един шкаф
нарочно съм обърнал задната част защото ми  харесва така аз не мога да завивам винтове мога само да забивам гвоздеи

преместих темата в ''Направи си сам " под името ''Кутия за поставяне на бележки" влез там са повече информация .

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff