XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#1 04.07.2013 15:33:42

Bradley
cheechako

От: София
Регистриран: 23.06.2011
Уеб-сайт

Nitecore Headband HB02

За сега само инфото от сайта - до края на седмицата - клипче, снимки, размисли и страсти и разбира се някои дребни подобрения...

Nitecore Headband HB02

030916141.jpg?r=0

Life is GOOD!
http://www.youtube.com/user/stefanwolf88

Офлайн

0

#2 04.07.2013 16:17:56

Yavor
Редови

Регистриран: 14.10.2010
Уеб-сайт

Отг: Nitecore Headband HB02

Пробвах такъв ластик със силиконови линии на една камера ГоуПро... мамата ми разката, пот се лееше яко! Ако е за върху каска е идеално, щото тя се пързаля, ама за гола глАва хич не бях възхитен smile

Един е Айляк и Мохабет е негов пророк!

Офлайн

0

#3 04.07.2013 17:12:55

petarco
Редови

Регистриран: 14.10.2010

Yavor написа:

Пробвах такъв ластик със силиконови линии на една камера ГоуПро... мамата ми разката, пот се лееше яко! Ако е за върху каска е идеално, щото тя се пързаля, ама за гола глАва хич не бях възхитен

Потвърждавам!На гола глава ще се лее мнооого пот.

Офлайн

0

#4 08.07.2013 17:42:50

Bradley
cheechako

Регистриран: 23.06.2011
Уеб-сайт

Nitecore Headband HB02

030916141.jpg?r=0

030947262.jpg?r=0

Основното инфо го има дадено с чудесни и детайлни снимки в сайта на производителя...

От мен няколко думи:

За начало -> цената е 13 кинта във VIP-а - 1/2 от цената на лентата за глава на Fenix - от която имам смесени впечатления поради факта, че счупих 2 (пластмасовите въртки имам предвид, които всъщност са и готиното на тази лента)...
Така че - според мен цената е ОК, а качеството на продукта е съвсем прилично.
Това което промених по лентата е да преместя левия ластик отдясно за да имам две точки на закрепване за Skilhunt Ideal AA - малко подсигуряване никога не е излишно; подших всеки един шев за по-сигурно и усвоих около 2 см допълнителна дължина чрез разшиване и местене на точките на закрепване и пристягане на лентата към катарамите...

цялото нещо тежи под 50 грама

със сигурност ще се лее под заради силиконовите ленти от вътрешната страна на лентата, но с шапка, каска и прочее си е ОК...

лесно нагласяне на необходимата ширина

повече от здраво пристягане на фенерите

лесна смяна на ъгъла под който да "гледа" фенера

при положение че ще се ползува няколко пъти в годината и от зор заман ако се наложи - повече от прилична покупка...

Клипче с бръщолевене на лош ингилизки - че повечето ми абонати не спрешах бугарски - общо взето каквото съм написал и по-горе...

[video][/video]

Life is GOOD!
http://www.youtube.com/user/stefanwolf88

Офлайн

1
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff