XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#61 26.06.2014 16:58:12

The Dark Owl
Редови

Регистриран: 12.02.2013

Отг: Моето оръжие

Ми аз имам някакъв опит...Тва включва и бягане от тумба двуноги от ромски произход с брадви ...Та не знам кое му е фантастичното...За себеси знам че мога да стигна до крайности..особено ако се почувствам застрашен ,за себеси или за близките ми...Така че тактикъл фентъзи няма ,лопатката е добър вариант хем полезен инструмент, хем оръжие ...Огнестрелно не нося ,защото нямам разрешително,а не ми се лежи заради глупости (без да го ползвам :Д ) ...Пък наскоро един познат излезе от затвора...Изкара 6-7 месеца единствено и само заради 9 броя патрони за автомат...

Във всяко умение и изкуство има ритъм.
Има ритъм също така и в нещата, които нямат външна форма.

Офлайн

0

#62 26.06.2014 17:07:23

kozet_76
Клетника

От: Сливен
Регистриран: 19.04.2014

Налагало ми се е да използвам оръжие...виждал съм резултата,хора нека не се налага!!! С това не се свиква,лесно е да се плямпа ама като видиш доскоро дишащия и ЖИВ човек да лежи... а особено ако ти угасне в ръцете... МОМЧЕТА Бай ви Кольо е прав,не говорете неща които са ви ясни от филмите! С най-добри чувства,не искам да засегна никого! *DRINK*

Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто е да го НАПРАВИШ!!! Човешко е да грешиш,просташко е да не питаш...

Офлайн

0

#63 26.06.2014 17:27:53

The Dark Owl
Редови

Регистриран: 12.02.2013

smile По принцип не харесвам много хората...и съм виждал резултата от оръжие ...Лично съм ползвал хладно и ако трябва да съм честен хич не съм свиквал с нищо...ако трябва да използвам ,бих и то няма много да го мисля.... Таа тука не става дума за съчувствие на някакъв предполагаем нападател ,нито за това кои как ще спи после и с каква съвест.... Дайте да се върнем на темата с лопатката big_smile

Във всяко умение и изкуство има ритъм.
Има ритъм също така и в нещата, които нямат външна форма.

Офлайн

0

#64 26.06.2014 17:51:41

Okdalf
Сръчко

Регистриран: 10.08.2010

Я си топнете краката в студена вода и се успокойте.  ;D Най- лесно се отнема човешки живот. Въпроса е дали ти стиска или не.  :[ По добре сменете темата на време. *DRINK*

Офлайн

0

#65 26.06.2014 19:43:37

kozet_76
Клетника

От: Сливен
Регистриран: 19.04.2014

Okdalf написа:

Я си топнете краката в студена вода и се успокойте.  ;D Най- лесно се отнема човешки живот. Въпроса е дали ти стиска или не.  :[ По добре сменете темата на време. *DRINK*

Бе не е лесно... особено ако си само на 19г в чужда страна...Е ако нямаш избор,както в моя случай е друг въпрос,ама не става въпрос за брадви и триони...АК-47мс...

Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто е да го НАПРАВИШ!!! Човешко е да грешиш,просташко е да не питаш...

Офлайн

0

#66 26.06.2014 19:56:09

iSHOOTER
Редови

Регистриран: 27.01.2011

Сега и аз да попитам , какво общо има това с форума , с оцеляването , със спасяването на живот то собствен или на човека до теб.......??? Вие които разбирате от убийства как се правят , колко такива имате и ако имате колко е важно това ???
и не е ли по важно за един човек колко живота е спасил от колкото е отнел....
...не се убива лесно и не се свиква...така съм чувал поне.

Офлайн

0

#67 26.06.2014 19:58:20

bobber
Редови

От: Пловдив
Регистриран: 17.12.2010

момчета,мой приятел от сливен(монката) го убиха с нож в бургаска дискотека преди години
лично аз си имам много изразен белег(около 4см smile ) също от нож...не е гот  *NO*

ножовете обсъждани в тоя форум са със съвсем друго предназначение

Най-добрия нож за оцеляване е този , с който разполагаш в критичния момент -slaf40

Офлайн

0

#68 26.06.2014 20:08:35

Kent
Wee Willie Winkie

От: Варна
Регистриран: 17.02.2010

iSHOOTER написа:

Сега и аз да попитам , какво общо има това с форума , с оцеляването , със спасяването на живот то собствен или на човека до теб.......??? Вие които разбирате от убийства как се правят , колко такива имате и ако имате колко е важно това ???
и не е ли по важно за един човек колко живота е спасил от колкото е отнел....
...не се убива лесно и не се свиква...така съм чувал поне.

нито се убива лесно, нито се спасява - вкл. клания/стреляния/ трошения после.
не е лесно.
великите форумни джелати, принципно припадат като им земат кръв. или като видят кокал да стърчи от крайник.
естествено нашия форум е изключение.

окдалф - топят се краката в гореща вода, за да се успокои човек...

77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.

Офлайн

0

#69 26.06.2014 20:10:49

windwarrior
Зла Гад

От: Трети Картофен Пояс
Регистриран: 09.12.2009

И те така....

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff