Момчиле, бе аз не споря
Само казвам моя опит какъв е, нищо повече, тва при нас се води за полар и така се продава, и материята и самите дрехи. Явно от началото трябваше да дам характеристиките за да се разберем без това да изглежда като спор. Много ясно, че не става за 1ви кат дрехи, аз нали това се опитвам да кажа в предните постове? Обаче точно тия държат много добре на вятър и на лек дъжд, от изпробвано по изпробвано го имам, защото ги ползвам едни и същи от поне 4 години насам, без спиране, всяка година си зимам 4-5 нови, и знам прекалено добре за какво стават и за какво не стават, нали това обяснявам? 
Долно бельо от тази материя ползвам за работа, защото там не ходя особено много и съм доволен от резултатите, топлят та се сцепват, ама излезеш ли да вървиш..........ако поддържаш нормално темпо на ход няма да има големи проблеми но почнеш ли да бързаш малко, смятай потят ти се таша..те и задника и се налага да спираш
Същото се отнася и за самите пуловерчета, тия по тънките, ако имаш фанелка от нещо дишащо и да не ти се допират директно до кожата, става, ама в противен случай същия ефект - потиш се. Примерно по време на почивка ги обличаш и си изолиран на пълно.
Примерно, блузка с дълъг ръкав, едно поларче от тия и едно връхно, на мене ми работят супер добре примерно като ходя на риба. Изолират добре от вятъра по язовирите и дъжд ме е валял без да се намокря, така че аз лично ги удобрявам и ги ползвам постоянно.
Ся полартек си е полартек
за тва и цената му е такава 
[merge_posts_bbcode]Добавено: 2012-03-10 21:31:16[/merge_posts_bbcode]
windwarrior написа:Колега, нещо си в грешка за полиестера. Огледах си всичкото термобельо - между 95 и 100% полиестер (полиамид). Понякога има 5% еластан. Виж, че смърди като се изпотиш - тука спор няма.
Колега, абе нали показах дрехите + характеристиките на производителя? Тия дет казвам, че запотяват са баш 100% полиестерни фибри
без примеси, чист полиестер. Има различни видове, явно според вида характеристиките се сменят или според изработката... нямам си на идея, не ги произвеждам ама ги ползвам яко и са 100% полиестерни фибри. Виж линковете, на испански е но пише ясно.