XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#16 11.01.2019 21:33:03

Tzekov
Редови

Регистриран: 29.10.2012

Отг: Какъв телефон да си взема XIAOMI REDMI NOTE 4X или IPHONE SE?

Аз си взех Doogee S60- ударо,водо и тнт устойчив,6ГБ РАМ, вградена, имаи порт за СД карта. Купих го от Е-маг, все пак е хубаво да има към кой да предявиш гаранция. Иначе има някои дразнещи неща в него....Но се свиква

Офлайн

0

#17 11.01.2019 21:37:38

Кольо
КорифееЦ

Регистриран: 01.02.2013

Tzekov написа:

Иначе има някои дразнещи неща в него....Но се свиква

Би ли споделил! Бях си го набелязал като евентуален вариант.

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#18 12.01.2019 18:34:59

Allan
Редови

От: Разград
Регистриран: 31.05.2015

Взех си Xiaomi redmi 4 pro, засега съм много доволен. А ако племенника намери читава ябълка, може да я пробваме.

Последно редактиран от Allan (12.01.2019 18:35:38)

Офлайн

0

#19 12.01.2019 21:22:14

Tzekov
Редови

Регистриран: 29.10.2012

За момента работи безпроблемно. Просто бутоните се натискат много лесно когато е в джоба. Другото което е леко дрзнещо в този апарат е че при изнасяне от топло на студено/през зимата  например/ микрофоните леко заглъхват. Руснаците в ютюб го обясниха с факта че се образувало някаква разлика в налягането/телефона е херметически затворен с две гумени тапи- там където са портовете за зареждане и слушалки, при отварянето на някоя от тях налагането се изравнява и си се чува нормално/. Трето лееко неудобство- входа заслушалки е леко тесен/не самия жак  а гнездото около него/ така че трябва да се избират слушалки с по тесен плъг.
Но пък има възможност за безконтактн зареждане. На заплта ще си взема такова зарядно, около 35 лева е.
Не съм го тествал на изпускане и мокрене- не искам да си тествам гаранцията през Емаг....

Офлайн

0

#20 13.01.2019 21:21:46

freako
Редови

От: Видин
Регистриран: 13.01.2013

Tzekov написа:

Не съм го тествал на изпускане и мокрене- не искам да си тествам гаранцията през Емаг....

Гаранцията е връщаш и ти връщат парите. Аз така на времето с първия Ноут - се прецака дисплея няколко месеца преди да му изтече гаранцията и ми върнаха парите та си взех сегашния Ноут 3. Та едва ли ремонтиран нещо по-различно от Самсунг и Сони.

Офлайн

0

#21 13.01.2019 22:26:56

windwarrior
Зла Гад

От: Трети Картофен Пояс
Регистриран: 09.12.2009

Има голяма вероятност при изпускане и/или мокрене да откажат гаранцията, нищо че телефона се води ударо и влагоустойчив.

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#22 14.01.2019 09:42:50

Okdalf
Сръчко

Регистриран: 10.08.2010

Няма таранция която да покрива такива щети, но може да се направи застраховка за тези опции.

Офлайн

0

#23 14.01.2019 21:07:31

Галимунди
Незнайко в страната на чудесата

Регистриран: 29.03.2011

BV7000 pro & BV8000 pro. Първия се експлоатира от Митака, а който го познава има представа за каква експлоатация иде реч. Вече една учебна година и малко слиза от втория етаж на първия в училище по стълбите. Просто в тарапаната Митака го изтърва, настъпват го, ритат го и ... Обикновено спира в отсрещтната стена срещу стълбите. Толкова очукан телефон не сте виждали. Освен това магарето играе на него докато почне да му пари в ръцете до степен да не може да го държи или докато го набарам и му го взема. Моя е падал значително по-рядко и освен дето чупихме орехи на Чернелка с екрана, не съм го подлагал на екстремни преживявания. Може да видите параметрите в Алиекспрес. Съотношението цена-възможности е перфектно. А за здравината гарантирам лично.

Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов

Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. smile - Неандерталец

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff