Баш, де - идеята си е много добра. Ама...
1. Като се замисля, аз бих сложил обикновени мишени с концентрични кръгове - просто не би ми хрумнало да слагам животни.
Обаче да сложиш животни, ама пък да ги направиш нереалистични, щото да не повредиш децата, това ми се струва доста тъпо. Като не искаш да ги повреждаш, сложи кръгчета и всичко ще е точно. Ама хем да са животни, хем пък да не са баш... малко на лицемерие насмърдява. И тъпотия.
2. Децата сами щели да изработват оръжия и да стрелят с лъкове. В статията не се споменава изрично, но това значи, че не са 3-4 годишни. Най-вероятно са 10-на годишни. Е... за дете на такава възраст е нормално да знае откъде идва месото и че магазинът е само междинна стъпка. Въобще, опитваме се да сме пО католици от папата, което никога не е добра идея. Нали знаете кое шосе е застлано с добри намерения, вместо с павета?
3. Магнезиеви запалки... Аз може и да съм тъп, ама доколкото разбирам, целта не е децата да се учат на бушкрафтинг и сървайвъл, а да научат за живота и бита на праисторическите, както ги наричат, хора. А у мен съществува известно съмнение, че въпросните са разполагали с магнезиеви запалки.
Последно редактиран от William Bligh (02.06.2018 09:19:17)