Здравей и на теб! Разбира се не е фръцване, но разбирам какво имаш предвид и очаквах реакция. Жалко е че е за "фръцване", а не за нещо друго. Например, че съм дал становище (вероятно полезно) за лерон, да речем. Не се чувствам специален, че да ми ходи някой по гайдата и да ми отговарят на секундата, но и не съм с капаци да не забележа, че като че ли общувам сам със себе си. Далеч съм от бушкрафта, но имах няколко въпроси и се надявах да получа отговор точно тук. Не съм обещавал трайно присъствие или каквото и да е. Чета много форуми, ще продължавам да чета и този, не виждам нищо нередно в ситуацията.
А живият форум (по мое скромно мнение) е този, в който и най-наивният или дори глупав въпрос не виси повече от 2-3 часа без отговор. И още, този форум в който и хората високо по веригата, не им омръзва да отговарят на лаиците, въпреки че са отговаряли десетки пъти и не ги пращат да четат, па белким на 5-тия ден намерят каквото търсят. За справка вижте блейдфорума.
И не проумявам защо вместо "върви на майната си", българите си пожелаваме живот и здраве?!?! 
С най-добри чувства! Успех!