XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#2416 27.05.2020 20:56:55

Кольо
КорифееЦ

Регистриран: 01.02.2013

Отг: Ушаф

Тъжно...

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#2417 27.05.2020 21:27:17

Ludipipo
Редови

От: Бургас
Регистриран: 31.03.2011

О, не е тъжно! Не се кахъри. Той все пак чете тук. Дано си направи правилните изводи. smile Ще се регистрира пак и ще е тих, като тревата при безветрие. Пък и не знае, че този форум е тип айсберг и има и невидими с просто око "аури". wink
ПП Като при масоните, дето беше споменал, де. Има нива, има тайни врати има и кодове за достъп big_smile

Офлайн

1

#2418 27.05.2020 21:27:40

windwarrior
Зла Гад

От: Трети Картофен Пояс
Регистриран: 09.12.2009

kyshe написа:

Той не иска да учи, а си знае неговата... Не смятам, че този човек е като нас. Аз изчетох всички теми във форума три пъти преди да се регистрирам....

Благодаря, колега. Мисля че си изчерпал темата с няколко изключително смислени, макар и кратки изречения. И аз не бих могъл да го кажа по добре.

Прочее - нека спрем да му дрънкаме кокалите на Тенарес. Първо - не може да се защити, второ - човека очевидно си има свои демони. Да е жив и здрав.

ПС. По повод обидните ЛС - модераторите нямаме достъп до личната кореспонденция, май само Стоян има и то само по заявка. Та ако бъдете тормозени на ЛС от членове на форума - МОЛЯ сигнализирайте към администрацията. Ние ще предприемем съответните мерки.

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

2

#2419 27.05.2020 22:34:06

windwarrior
Зла Гад

Ludipipo написа:

ПП Жоре - не го мисли! ЛС-тата няма да ги трия, да си седят. Не е болка за умиралка. Забавлявайте се, бре! Купонът е днес, не утре или вчера.  smile

Не е до това дали го мисля или не. Личните нападки на ЛС са абсолютно недопустими в този Форум. Ясно ми е, че ти си над тези неща, ама ето колегата kyushe споделя, че и съпругата му е била обиждана на ЛС.

Това е абсолютно и еднозначно недопустимо априори (повтарям се). Това е сериозен тематичен Форум, а не кошче за душевни отпадъци на всякакви шизофреници.

Затова отново МОЛЯ, сигнализирайте администрацията за всеки такъв случай.

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#2420 28.05.2020 07:43:44

xenos
Modern Abo

От: Дивдядово, Шумен
Регистриран: 06.10.2010
Уеб-сайт

Репутацията, раздадена от потребителя, е премахната. Беше си поиграл наистина, най-много разбира се, беше отнесъл Фладко! smile Интересно, че и аз имах, при това за нищо и никакъв пост с общи думи?! Верно, че първият 10 дневен бан го отнесе от мен, ама... smile

Бушкрафтът е най-първото от всички занимания на хората. И дори по Земята да стъпва последния човек, той ще бъде практикуван!

Офлайн

0

#2421 28.05.2020 08:04:18

desi chobanova
Редови

От: Гр. Русе
Регистриран: 22.01.2017

windwarrior написа:
Ludipipo написа:

ПП Жоре - не го мисли! ЛС-тата няма да ги трия, да си седят. Не е болка за умиралка. Забавлявайте се, бре! Купонът е днес, не утре или вчера.  smile

Не е до това дали го мисля или не. Личните нападки на ЛС са абсолютно недопустими в този Форум. Ясно ми е, че ти си над тези неща, ама ето колегата kyushe споделя, че и съпругата му е била обиждана на ЛС.

Това е абсолютно и еднозначно недопустимо априори (повтарям се). Това е сериозен тематичен Форум, а не кошче за душевни отпадъци на всякакви шизофреници.

Затова отново МОЛЯ, сигнализирайте администрацията за всеки такъв случай.

Всъщност този индивид не обиждаше мен в личното съобщение, а човек, за който се помъчих да му обясня, че не е прав! Ама все тая, дали мен или друг де... Въобще не му обърнах внимание на простотиите smile

Офлайн

0

#2422 28.05.2020 12:44:25

Kent
Wee Willie Winkie

От: Варна
Регистриран: 17.02.2010

Аз имам чувството, че едно и също ... лице/дупе /все тая/, се заиграва с Форума.
Като достигнат критична точка промилите в кръвта/електрическите разряди в главата му и се започва.
Скоро, до няколко месеца пак...

77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.

Офлайн

0

#2423 28.05.2020 20:55:23

windwarrior
Зла Гад

Док, аз честно казано нямам такова усещане. Така или иначе - никой не може да се регва във Форума по бързо, отколкото аз мога да банвам. Щом като му харесва...

ПС. Но стила на дращене ми напомня на един образ, който наскоро го изритаха от офроуд форума. Може да търси алтернативно поле за изява...

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#2424 29.05.2020 10:12:49

Okdalf
Сръчко

Регистриран: 10.08.2010

Е Улекна ми, че не само ази отнесох лични поздравления на лични. Нямате си на представа какво прочетоха мойте невинни сини очички. Чудех се да се смея или да плача. Човекът ме разкоНспирира и ми даказа, че имам психични отклонения. Показал писанията ми на разни психари, нинджи и нам се кви. Бил съм идеален за десертация. Тия дни ще ходя на псиХо при приятел и ще искам да ми напише емПекриза да доказвам, че съм болен от " Циклофрения " big_smile

Офлайн

0

#2425 29.05.2020 13:08:01

kyshe
Редови

От: Русе
Регистриран: 15.03.2017
Уеб-сайт

Нема да се плашиш. Тук повечето сме си малко луди. Всеки го дърпа на някъде, но лошо няма.

Достатъчен е един слънчев лъч, за да разсее много сенки.

Офлайн

0

#2426 29.05.2020 17:07:01

Кольо
КорифееЦ

Okdalf написа:

Е Улекна ми, че не само ази отнесох лични поздравления на лични. Нямате си на представа какво прочетоха мойте невинни сини очички. Чудех се да се смея или да плача. Човекът ме разкоНспирира и ми даказа, че имам психични отклонения. Показал писанията ми на разни психари, нинджи и нам се кви. Бил съм идеален за десертация. Тия дни ще ходя на псиХо при приятел и ще искам да ми напише емПекриза да доказвам, че съм болен от " Циклофрения " big_smile

Мен ме е подминал. Аз ви казах, че е имал потенциал - вие - не! big_smile big_smile big_smile

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#2427 30.05.2020 13:04:26

Okdalf
Сръчко

Не не ме разбрахте, мен " Циклофренията " ме устройва напълно. big_smile

Офлайн

0

#2428 30.05.2020 22:39:36

windwarrior
Зла Гад

Кольо написа:

Мен ме е подминал. Аз ви казах, че е имал потенциал - вие - не! big_smile big_smile big_smile

То и аз имам потенциал за прима-балерина в Болшой. Ама е много дълбоко скрит.

И въобще - ако продължаваш да ми противоречиш, ще ти накапя с лютеница книгата на Гудериан, и така ще ти я върна. И с трохи между страниците tongue

П.С. И ще си плюнча пръстите докато я прелиствам.

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#2429 31.05.2020 12:26:00

Кольо
КорифееЦ

Ако една книга не е оцапана с лютеница, не е с трохи между страниците и не е с мазни петна в ъглите значи не е интересна. Аз така знам от един дето е чел книги.
А съм чувал, че имало хора дато четяли, моля ви се мемоари и документалистика и подчертавали с молив и си водели записки... Хора всякъкви, ше знайш!

Последно редактиран от Кольо (31.05.2020 12:31:28)

Ръдиард Киплинг

Офлайн

2

#2430 07.06.2020 21:49:29

Okdalf
Сръчко

— Какво работиш?

— Помагам на хора в неравностойно положение…

— О! В някой дом или?

— Системен администратор съм…:D

Офлайн

2
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff