XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#2401 26.05.2020 21:50:23

Okdalf
Сръчко

Регистриран: 10.08.2010

Отг: Ушаф

Едно не разбрах, защо толкова злоба има в това момче. Пробвах различни теми и все излизах крив. Чело е момчето, НО нещо не приема чуждото мнение.
Като "Енергиен въмпир" се държи. Той да е прав. tongue

Офлайн

0

#2402 26.05.2020 22:11:01

Ludipipo
Редови

От: Бургас
Регистриран: 31.03.2011

Земното му не е в норма, затва, над 10 ома е... big_smile big_smile big_smile

Офлайн

1

#2403 26.05.2020 22:13:28

kyshe
Редови

От: Русе
Регистриран: 15.03.2017
Уеб-сайт

Аз викам да го обсъждаме това на по бира пред огъня. Скоро ще отпаднат всички забрани. На мен ми се иска нещо като риболов на райската река. Централно място. Хамаци, палатки, игри за децата и рукия за бащите. Тая година много се застояхме. Природата ни зове. Мислете и да пуснем една тема в края на месеца.

Последно редактиран от kyshe (26.05.2020 22:14:55)

Достатъчен е един слънчев лъч, за да разсее много сенки.

Офлайн

4

#2404 27.05.2020 09:42:17

Кольо
КорифееЦ

Регистриран: 01.02.2013

Абе, аз не мисля, че е злонамерен човека. Нещо не се разбрахме. Аз съм за това да не бързаме с генералните изводи и ДЕЙСТВИЯ и да му дадем още възможности. Минусите дето ги е насвяткал може да са от несъгласие. Помня, че и аз съм то правил в началото.

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#2405 27.05.2020 09:45:16

osobso
Сталкер

От: София
Регистриран: 27.05.2016

Кольо написа:

Абе, аз не мисля, че е злонамерен човека. Нещо не се разбрахме. Аз съм за това да не бързаме с генералните изводи и ДЕЙСТВИЯ и да му дадем още възможности. Минусите дето ги е насвяткал може да са от несъгласие. Помня, че и аз съм то правил в началото.

Според мен достатъчно възможности и предупреждения имаше. Даже много го трая Жоро.

In vino veritas, in aqua sanitas.

Принципите нямат никаква сила, ако не си добре нахранен.
Марк Твен

Офлайн

0

#2406 27.05.2020 09:51:00

Okdalf
Сръчко

Коле, минусите са без значение. Ама да твърдиш, че водата тече нагоре. Щото баба ти е атомен физик и така ти го е казала. Не съм съгласен. Учил съм 19 години с поправителните и т.н. ма да ме правят на хъма не съм съгласен. tongue Бърка някой понятия и теории но е нормално.
пп За бясното псуване и нареждане е друга тема, пък после ми твърди, че шефа / Господа / всичко вижда. smile

Офлайн

2

#2407 27.05.2020 11:16:10

Кольо
КорифееЦ

Не, бе... Не твърдя, че не е дразнещ на моменти, ама с малки изключения, кой от нас не е бил... За псуването си прав ама се опита да се извини човека. Не съм му адвокат - опитвам се да съм обективен и да играя доброто ченге, са. smile В крайна сметка Жоро има думата. Дано рептилиите от алфакентавър да не са му изпили амброзията днес!

Влади, минусите имат значение, дае са по-важни от плюсовете, защото са важна обратна връзка. Показват, че някой не само не е съгласен с постта ти, ами го намира за вреден, опасен, заблуждаващ или злонамерен. На мен примерно ми сложил минус на пост дето казвам на Куман, че Средна гора започва от София и свършва при Ямбол. big_smile Явно не е съгласен и намира постта ми за заблуждаващ - знам ли.... Дано да се е сетил да провери информацията.

Последно редактиран от Кольо (27.05.2020 11:27:15)

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#2408 27.05.2020 17:16:43

Okdalf
Сръчко

Ако се върнем назад в темите, знаеш ли на колко хора е сложил минусчета. Каквото съм видял съм го нулирал. Бе да е жУв и здрав. Освежаващо е от време на време по един такъв тип. Дава живец на форума. Ровиш из стари теми, намираш нови дето си забравил. lol

Офлайн

1

#2409 27.05.2020 17:20:05

osobso
Сталкер

От: София
Регистриран: 27.05.2016

Okdalf написа:

Ако се върнем назад в темите, знаеш ли на колко хора е сложил минусчета. Каквото съм видял съм го нулирал. Бе да е жУв и здрав. Освежаващо е от време на време по един такъв тип. Дава живец на форума. Ровиш из стари теми, намираш нови дето си забравил. lol

Прав си. Сега се загледах. И аз съм отнесъл - . Всичко се връща big_smile

Последно редактиран от osobso (27.05.2020 17:21:00)

In vino veritas, in aqua sanitas.

Принципите нямат никаква сила, ако не си добре нахранен.
Марк Твен

Офлайн

0

#2410 27.05.2020 17:42:24

windwarrior
Зла Гад

От: Трети Картофен Пояс
Регистриран: 09.12.2009

Бай Кольо - няма да му сваля бан-а. Едно на ръка държанието му като цяло, но си направих труда да прочета всичките му 52 мнения във форума. Еми... С мноооого напън мога да определя 2 от тях като до някаква степен информативни. Всичко останало е плява, общи приказки, пушки, бункери, зомбита и пр. Честно казано - не знам къде видя потенциал в него? Според мен човека беше с изцяло сбъркани очаквания, много по на място би бил в някой форум посветен на пост апокалиптичен сървайвъл. Ама в бушкрафт форум...

Отделно - не се вижда от всички, но съм му трил цели опити за теми с откровено нулева стойност. Май kyushe се беше опитал да му обясни че пише глупости - ми пак не вдяна.

Еми сори, ама...

ПС. Както казах - в едни минали дни бих го баннал само заради мейла с който се е регистрирал тук.

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

1

#2411 27.05.2020 18:08:02

petergaitan
Редови

Регистриран: 27.02.2012

И аз прочетох повечето мнения на индивида и мисля че е нестабилен психически, и  то не като повечето от нас - веселяци, а от депресивен и агресивен тип.
Много правилно е постоянното отстаняване на такива.
И е добър урок, че не всички из буша са добронамерени.

Офлайн

3

#2412 27.05.2020 19:10:39

Кольо
КорифееЦ

Е, квото-такова... Просеше си го ама пак казвам, че мзнинието ни винаги е субективно и аз не бих го баннал, ами щях да го превъзпитавам като бай Ставри. big_smile Ама така-де. Кой квато търси си намира.

Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#2413 27.05.2020 20:08:21

kyshe
Редови

Уеб-сайт

Коле, оценявам добрите ти намерения спрямо този убавец, но за мен чукча е писател, а не читател и дървен философ. Заяжда се с не един от колегите. Той не иска да учи, а си знае неговата. За него разбрах, че има еднометрови стени, гледа разни кучета, които се старае да са злобни и  една камара други глупости. Служи л е в някакви секретни воиски и е голяма работа. Жоро верно е станал много търпелив. На мен ми е ударил минус за антифризите. Майната му на това, но информацията може да се провери. Чичо гугъл знае всичко. Да подаваш грешна информация на колегите за мен не е готино. Друга тема, в която обяснява глупости е за метанола. Бюлетин за безопасност също има в нета, но тоя не го признава. Ако някой прочете само мнението му по темата ще остане с впечатление, че това не е нещо опасно и може да си навреди. Има клип, който показва как се пали огън с антифриз на един от колегите, но тоя спори, че е невъзможно. Да не говорим за последните негови теми. Едната тема беше кубинки, а другата нож на рамбо. Не смятам, че този човек е като нас. Аз изчетох всички теми във форума три пъти преди да се регистрирам. Само правилата прочетох малко с едно око и понякога пиша глупости, за което се извинявам. Първа се регистрира жената. Убавеца и на нея и писа някакви глупости на лично. Предполагам, че не е писал само на нея. Това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него. Не смятам, че този човек може да допринесе с нещо за форума. Показателна е и репутацията му.

Офлайн

4

#2414 27.05.2020 20:30:30

Кольо
КорифееЦ

Представям се аз как бех реагирал ако пише на Петя на лични.... Знам ли, може да сте прави.

Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#2415 27.05.2020 20:38:26

kyshe
Редови

Уеб-сайт

Кольо написа:

Представям се аз как бех реагирал ако пише на Петя на лични.... Знам ли, може да сте прави.

Това, което е писал хем е тъжно хем смешно. Определено е обидно. Просто толкова си може човека. Всеки си има лоши моменти. Може той да е в такъв в момента.

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff