XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#2386 26.05.2020 17:12:10

Тенарес
Блокиран

Регистриран: 20.11.2016

Отг: Ушаф

Не мога да разчупя печата на мълчанието.Служих в секретно поделение и трябва да пазя държавната и военна тайна.Интересна е дискусията.Нека да започнем с за какъв апокалипсис говорим-ядрен с последваща ядрена зима,животински(животните се обръщат срещу хората),катаклизми(изригване на вулкани,наводнения и др.),зомби,масови безредици мародерство и тъй нататък.

Evil never die's.it's only wait's to be reborn!

Офлайн

0

#2387 26.05.2020 18:32:12

windwarrior
Зла Гад

От: Трети Картофен Пояс
Регистриран: 09.12.2009

Тенарес написа:

Не мога да разчупя печата на мълчанието.Служих в секретно поделение и трябва да пазя държавната и военна тайна.

Ма ти верно ни взе за отбор кифли?!? Мирише ми че си служил в едни много секретни войски...

1588577089_4_xm.jpg

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

2

#2388 26.05.2020 18:57:02

Ludipipo
Редови

От: Бургас
Регистриран: 31.03.2011

lol lol lol
И аз да са пуфаля - служих в свърхсекретни поделения в шопско, ямболско и бургаско, все в командни пунктове, подземни. И аз се разписвах, че 5 години след уволнение няма да разпространявам някви неща и т.н. После ни приеха в НАТО и всичко утече. Те така! Та, Тенарес, земи се у ръки и не  пиши глупости от селски вечеринки! wink

Последно редактиран от Ludipipo (26.05.2020 18:57:20)

Офлайн

2

#2389 26.05.2020 19:06:46

Тенарес
Блокиран

какво става с вас бе хора?верно не може да се води никакъв диалог с вас.

Офлайн

0

#2390 26.05.2020 19:23:31

Тенарес
Блокиран

А иначе аз съм бил в диванни войски а ти модератора да ни си бил в поддиванните.Те са специална част на химическите войски подразделения.В снисъл с тва са специфични щото кат под дивана аз съм на дивана и съм 100 кила и нали знаеш пружината кат седна потъва не е топматрак не е мемори фоум ами пружина на дупки и точно тея дупки правят вашето подразделение специално.Нуждае се от обурудване бушкрафт именно натъртвам заради дупките.Та да дойдем пак на диванните войски дето ти е болката един такъв като мене като легне на дивана и преди тва като съм хапнал кило и половина бобец мобец немит първата вода не му е фърлена.все пак ние сме диванни войски 100 литра няма да го дигам.Пък в крайна сметка да му мислат под диванните.И така пак отиваме към пружината кат слегне бобеца и като се наклони така хубаво пружината от тежеста и сега пак отиваме към химикалите химически войски аз твърдо са придържам към курса.нЯМА ДРУГА ТЕМА аналитично ти го обяснявам нали съм диванни войски а ти под диванни та затва е важно да си добре да си оборудван и съм съм сигурен че дори и сега си обурудван.И пак трябва да дойда на пружината щоито тя е в основата да си оборудван щото аз незнам да имало дюшек или матрак с активен въглен а би било хубаво за който е под дивана кат тебе.За диванните е се тая ако има най много да ми загрее кръста ,но понеже няма а аз не съм усещал загряване и така по някое време пружината като почне да ти гали кожата тва няма лошо-лошо е когато почнат да стават химичните реакции от бобеца ти си учен човек знаеш как стават тия работи.Та като станат тея реакции и като ти извърта една дърта пръдня нали ма разбираш че ако не си подготвен няма КЪК.Дори и Сръчко да е там се тая.Така че ето давам ти нова тема може да я качиш аз съм казал за диванните ся ти ша допълниш за под диванните.За преди това ти казах  ,а след това си ти .

Последно редактиран от Тенарес (26.05.2020 19:26:56)

Офлайн

-5

#2391 26.05.2020 19:49:08

Тенарес
Блокиран

Луди пипо слушай сега пък ти главо зелена дори тиквите като прос зеленчук някога узряват а твойта тиква не узря прави сметка.Парадокса на празния кошер.Така да минем на темата бил си секретен ама не си разбрал.Аколко си бил секретен те такива тикви напред не взимат.Ама тва мани го.Какво е НАТО-а какво е в миналото или така наречения Варшавски договор в който бяхме ние.Разпадна се.Така сега влезнахме в нов НАТО някой дава ли гаранция че той няма да се разпадне.Един бърз пример така наречените наши съседи Турция са меко казано ненадежден съюзник .Те са разкрачени между Москва с новите ракети ЕС 400  и между НАТО с програмата Ф-35 искат обаче да купуват ЕС 400 от Русия където направиха глобален смут в страните в НАТО.Те казват това е ненадежден съюзник.И какво правим ако Турция излезе от НАТО?И истамбулския Имам дойде и та намаже а преди това види във форума ,че си бил в Шопско и в Ямболско снаха ааа ханъма оф чакай секретен боец и по някъв начин изцеди от тебе още инфоирмация от тебе да не влизаме в подробности ръгай че ма изеди и да ти донесе Ямболска ракия и си припомниш как са та мазали там.Ама да станем по сериозни да се върнем на темата там кво си правил луди млади години те ся джендъри поне та е набарал истински манаф.аз съм сигурен ,че ще ти докарат истински от анадола.Истамбулски ходжа ама с анадолски корен и тертип.То тва е да искара повече информация ей затва сме известни с предателството българите.Да кажем и като извлече той тая информация със всичко секретно какво правим тогава?Генералите макар и глупави знаят е има много такива кат тебе да споделят информация,а знаят от горчив опит с разпадането на Варшавския договор ,че и с НАТО може да се случи същото.Мислиш ли че ще дадат пълна информация къде какво има?Сега наливаме 6 милиарда за бойна техника.ТИ гледал ли си каква е програмата за развитие на БГ армията до 2035-купуване на ЕФ 16 блок 70,150 бойни машини Пираня,Две Корвети не мъжки цензура! кат тебе говорим за военни кораби.3Д радари и куп още обновления модернизация.КОй е луд да даде 10 милиарда на тая бедна държава и да няма секретност или секретноста да я знаят такива кат тебе.Сега за ходжата може да си въртял добре ти си научил секретни работи за източване.Ама ако трябва да говорим сериозно никоя държава нищо не казва.Договор за колективна отбрана не включва нищо подобно ,което заплашва националната сигурност на държавата.Днес си в НАТО после Евразийски поосле може да си и с извънземните.Тва са хора завършили военни академии в Русия.Колко секретни поделения знаеш бе чалма?Много съм подготвен аз по тея неща.Но като цяло ходжата си е изгубил времето с тебе.

Офлайн

-7

#2392 26.05.2020 19:51:25

Тенарес
Блокиран

Аз никой не обиждам.Предизвиквате ме отговарям.Но вие не сте обезпечени със знания вие си вярвате сами на себе си.Военната доктрина е най потайната от всичко измислено някога от човека.Даже всяка страна има план за нападени и отбрана на всички около себе си.Така е било с векове така ще и бъде.

Офлайн

-6

#2393 26.05.2020 19:59:15

windwarrior
Зла Гад

Тенарес - някакви последни думи за поколенията, преди да те превърна от писател в читател?

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#2394 26.05.2020 20:02:31

Тенарес
Блокиран

Да.Златния форум.нищо не може да превърнеш бе хайван.Аз знам какво струвам ти мене няма в кво да ма превърнеш.Ти са виж в какво си са превърнал в някъв умрял форум.Ти да не си министър на регионалното развитие или си велик зидар в масонска ложа.поне ви казах за кво става въпрос.ти си вземи поука че не върви навсякъде да се заяждате и си вземи поука що не върви форума а след мене да види кво пишеш н апотребителите админа и да та махне и тебе.много ти здраве.

Офлайн

-8

#2395 26.05.2020 20:07:35

Кольо
КорифееЦ

Регистриран: 01.02.2013

Понеже се заигра с военната тема и ни в клин, ни в ръкав се позова на Военната доктрина, сякаш ние сме отричали съществуването и, ще ти кажа, че Военната е само част от Националната. Но каво от това?! Какво точно ни казваш с това, че всяка държава има такава? Кой го е отричал?
Можеш да се упражняваш на всякакви теми, но персоналните нападки в този форум не се толерират и смятам, че стъпи на криво.
Аз лично мисля, че в тебе има потенция за читав форумен участник и се надявам да се превърнеш в такъв. Явно и Уинда мисли така, защото до сега не е търпял човек с подобен рейтинг е поведение толкова време.
Изтрезнявай, съпикясвай се и дерзай. big_smile
Апропо имам пряко отношение към една основна част на Военната доктрина, касаеща ракетното въоръжение на ВМФ.

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#2396 26.05.2020 20:14:17

windwarrior
Зла Гад

И некакси те така се получи...

Темата ще я чистя утре, сега ме мързи.

Sir Winston Churchill

Офлайн

1

#2397 26.05.2020 20:21:54

Ludipipo
Редови

Комай, предизвестен край. smile Махни ми и снимката, моля.
ПП Пък ако знаеш шефа ми каква баклава докара от тях, домашна, за байряма... smile Сладко няма да ям до догодина! smile

Офлайн

1

#2398 26.05.2020 20:29:43

windwarrior
Зла Гад

Махнах ти снимката. Ма ти що не казваш че си бил от Т.нар. барети. Сигурно и ВОС имаш? lol

Най-хубавата баклава правеше баба Хайрие, лека и пръст. Домашно точени кори, и толкоз шекер, че чак усещаш как ти се втвърдяват артериите. Като хокейна шайба.

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#2399 26.05.2020 20:37:06

Ludipipo
Редови

Благодаря! (за снимката)
Абе и аз се пробвах, но не е само до количеството захар. Има чалъм, неизвестен за мен, за момента. С колкото и захар да я правя баклавата не става толкова сладка. Нещо пропускам, засега! Ама занаят се краде - не се учи! wink  Шефа е от Истанбул, гони 60-така, майка му е майстор на баклавата и другите шукарийки. Ама не казва как я прави. smile

ПП ВЪЙ! Без малко да забраЯ! Имам ВОС - ВВС, свързочник, ВКР, карах за малко и МиГ-29, Р-250, както и ЮМЗ и баляровачка, на село я карах, де, правихме бали сено, за жуотните. lol lol lol

Последно редактиран от Ludipipo (26.05.2020 20:45:30)

Офлайн

2

#2400 26.05.2020 21:30:32

Кольо
КорифееЦ

Регистриран: 01.02.2013

Не се занасяйте! Ако ви кажа къде съм служил и какъв е броят на лопатите в секретното ни поделение ще трябва да ви избия всичките и да унищожа форума с напалм! Хлъц! И абаут ВОСа имам два! Айде са да ви видя! big_smile

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

1
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff