XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#2326 11.06.2019 23:26:51

osobso
Сталкер

От: София
Регистриран: 27.05.2016

Отг: Ушаф

RELAX написа:

Я се спрете малко - оспамихте темата - Орлов бъзика радиото, а вие му се вързахте ...

Не си прав ! Знаеш, че напоследък рядко пиша, но все пак чета. Щом съм се намесил значи съм много възмутен. Аман от пошлост и липса на такт и възпитание. Орлов е типичен комплексар, който си избива комплексите по разни форуми, където е "Невидим". В реалния живот е Мишок !!! Не трябва да се толерират такива хора !!!! Трябва да се наказват !

@Гальо извинявам се за спама в темата. Моля те премести всички тези глупости в боклука.

Последно редактиран от osobso (11.06.2019 23:38:24)

In vino veritas, in aqua sanitas.

Принципите нямат никаква сила, ако не си добре нахранен.
Марк Твен

Офлайн

0

#2327 12.06.2019 06:50:38

Orlov
Редови

Регистриран: 03.05.2016

osobso написа:
Orlov написа:

Ами да направим втори опит за видя дали съм разбрал.
Пояснение:
Песента е народна;
Произход - Босна и Херцеговина;
Изпънява се от босненски хор и сръбска изпълнителка за които няма данни да е членувала в четническа, усташка или друга паравоенна организация от бивша Югославия;
Никой не носи униформи, шапки и други атрибути внушаващи национализъм;
Мисля че е ОК, но може и да бъркам.

Повече за текста тук:
https://en.wikipedia.org/wiki/Moj_dilbere

Верно си голямо Говедо. Човек трябва да има усет кога да се спре ! Ако имах права щях да те разкарам от форума, както се случи в доста други форуми, но за съжаление на бодлива крава - Господ рога не дава ! Чудя се на търпението на модераторите !!!

А ти преди време защо ми писа че искаш да се виждаме на по бира?
Ако не си разбрал отказах защото не споделяме еднакви идей.
Като не ти харесва музиката, не я слушай. Ако не си видял, в правилата няма забрана каква музика да се качва, така че няма за какво да протестираш.
И не е хубаво да даваш опредления ако не искаш да получиш аналогични.

Последно редактиран от Orlov (12.06.2019 07:04:51)

Офлайн

0

#2328 12.06.2019 07:02:38

Orlov
Редови

windwarrior написа:

Бай Кольо - хе, оправи ми вечерта. Песньовката на южняците е свежа.

Музикален поздрав за сърбоманските фенчета във Форума.

@бат Гальо - няма да се спра. Дришльовците ебаващи се с Родината ми ще ги кълва когато, където и колкото мога. Каквото и да ми струва. Вече веднъж имам форумно наказание - не ми пука.

Много бъркаш. Намесваш музиката с политиката което е смешно.
Явно трябва да се ограмотяваме. Няма такова нещо като сръбска музика. Има екс Юго музика на която се пее на сърбохърватски. Там влизат изпълнители от: БИХ, Македония, Хърватия, Черна Гора и естесвено Сърбия. И музиката не е само турбо фолк.
Предполагам си чувал за Горан Брегович.
Ето го тук с едно хитово изпълнение.

Да ти напомня че по това време в България имаше комуниситическа цензура и "авторски песни" като тези на Хисарския Поп се продваха на касетки по битаците.
А тия дето са еб.. родината ти, вече ти писах че са родните ни управници докарали 2 национални катастрофи. Тях ходи да кълвеш. На нас винаги друг ни е виновен.
Вероятно си чувал как вожда и учител Г. Димитров насилствено е карал българите в Пиринска македония да се пишат македонци.
Знаеш и кой е застрелял Яне Сандански. Е, не е сърбин, грък или турчин.
Ако пък искаш направо нарамвай пушка и ходи да присъединяваш западните покрайнини, Македония, Беломорска Тракия и така докато стигнеш до България на 3 морета.

Последно редактиран от Orlov (12.06.2019 07:12:09)

Офлайн

0

#2329 12.06.2019 10:01:06

Orlov
Редови

windwarrior написа:

@бат Гальо - няма да се спра. Дришльовците ебаващи се с Родината ми ще ги кълва когато, където и колкото мога. Каквото и да ми струва. Вече веднъж имам форумно наказание - не ми пука.

Този марш е от времето когато България е управлявана от профашистки режим и е била на страната на хитлеристка Германия. Има слино  националистческо реваншистко внушение. Много е "подходящт" за форума.

Последно редактиран от Orlov (12.06.2019 10:02:44)

Офлайн

-4

#2330 12.06.2019 12:16:04

Orlov
Редови

windwarrior написа:

О, тази категоризация съм я пропуснал.
Ами излез от Дружбенското гето, купи си жилище с свестен квартал и тогава наричай другите по този начин.
Като гледам какви тиове се събират по градинките около блоковете в Дружба мъка ми става за теб.
https://nova.bg/news/view/2017/04/08/17 … 1%81%D1%82
От друга, страна с оглед времето което си го постнал, нищо чудно да си прекалил с алкохола. Ако е нека, не е хубаво. Вредно е за здравето. И за реномето ти.

Последно редактиран от Orlov (12.06.2019 12:23:43)

Офлайн

-1

#2331 12.06.2019 13:06:41

Кольо
КорифееЦ

Регистриран: 01.02.2013

Orlov написа:
windwarrior написа:

Този марш е от времето когато България е управлявана от профашистки режим и е била на страната на хитлеристка Германия. Има слино  националистческо реваншистко внушение. Много е "подходящт" за форума.

Стига глупости! В България никога не е имало фашистко управление! Омотал си се с идеологически клишета като пиле в калчища! Фашизмът е икономическоа а не политическа доктрина. А кадрите са от времето когато Хитлер и Сталин бяха сюзници и национал - социализмът ( Хитлеризъм) и ИНТЕРнационал - социализмът ( Сталинизъм) крояха планове как да съсипат западните демокрации и легалната БКП работеше за включване вна България в Тристранният пакт. И Япония ли е била фашистка според теб?!
Оставайки на страна всички забежки и отклонения от темата, фактът, че няколко човека ти казахме, че така наречените ти поздрави във темата са дразнещи, нормалната реакция би трябмвало да бъде извинение и КОРЕКЦИЯ на музикалните постове, а не влизане в обяснителен режим за това видиш ли как във форум за бушкрафт не се вниквало в дълбините на чалгарските послания.
Така и не разбра къде са пресечните ти точки с този форум.

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

2

#2332 12.06.2019 13:48:10

xenos
Modern Abo

От: Дивдядово, Шумен
Регистриран: 06.10.2010
Уеб-сайт

Така, вече сте в Ушафа! Което не значи, че можете да продължавате със заяжданките, и взаимното лазене по нервите си! Ако продължите в същия тон... ще преценя... Благодаря!

Бушкрафтът е най-първото от всички занимания на хората. И дори по Земята да стъпва последния човек, той ще бъде практикуван!

Офлайн

3

#2333 12.06.2019 17:15:35

Orlov
Редови

Коле, не ми се занимава много да минавам в обяснителен режим но за теб ще го направя.
Надявам се да ме разбереш.
И така:
Много обичам когато някой ми каже че музиката дето слушам не струва и трябва да ме е срам от това.
Точно това направи.
Е, да ти е наясно: Нито ме е срам, нито е втора категория. Да не говорим че въобще не си наясно с нея.
Второ:
Ти и още един тип възползвайки се от репутацията си, си ползволявате да се изживявате като модератори и да давате квалификации и оценки.
Е, не го приемам.
Явно е хубаво да имаш власт макар и е един форум само.
Трето.
Понякога си позволяваш повече от необходимото.
Да ти напомня скоро как ми се молеше да ти пратя триона за моя сметка че нямаш пари. Ами ако ти кажа че не ми беше проблеми и да ти го подаря ако не беше качил онази снимка с тоалетната хартия.
Това е накратко.
А Уинда който минава от управата само още веднъж да си позволи да ме нарече сърбомаи и да ми дава епитети ще му тегля една че да ме запомни. Та ако ще и бан завинаги да получа.

Офлайн

-5

#2334 12.06.2019 17:24:14

osobso
Сталкер

Цитирам Орлов към Колето:
"....Да ти напомня скоро как ми се молеше да ти пратя триона за моя сметка че нямаш пари....."

@Орле, Не ти прави чест. Подло е !

Последно редактиран от osobso (12.06.2019 17:35:53)

Марк Твен

Офлайн

0

#2335 12.06.2019 18:41:12

osobso
Сталкер

Orlov написа:
osobso написа:
Orlov написа:

Ами да направим втори опит за видя дали съм разбрал.
Пояснение:
Песента е народна;
Произход - Босна и Херцеговина;
Изпънява се от босненски хор и сръбска изпълнителка за които няма данни да е членувала в четническа, усташка или друга паравоенна организация от бивша Югославия;
Никой не носи униформи, шапки и други атрибути внушаващи национализъм;
Мисля че е ОК, но може и да бъркам.

Повече за текста тук:
https://en.wikipedia.org/wiki/Moj_dilbere

Верно си голямо Говедо. Човек трябва да има усет кога да се спре ! Ако имах права щях да те разкарам от форума, както се случи в доста други форуми, но за съжаление на бодлива крава - Господ рога не дава ! Чудя се на търпението на модераторите !!!

А ти преди време защо ми писа че искаш да се виждаме на по бира?
Ако не си разбрал отказах защото не споделяме еднакви идей.
Като не ти харесва музиката, не я слушай. Ако не си видял, в правилата няма забрана каква музика да се качва, така че няма за какво да протестираш.
И не е хубаво да даваш опредления ако не искаш да получиш аналогични.

@Орле, прегледай много внимателно личната ни кореспонденция, теми за бира и отказ и прецени дали да я публикувам, както ти направи с Колето, което си е откровено Педалска постъпка wink

P.S. Под Педал имам предвид долен ляв педал(Амбреаж). Да не стане някакво объркване wink

Последно редактиран от osobso (12.06.2019 18:58:13)

Марк Твен

Офлайн

0

#2336 12.06.2019 20:05:10

Кольо
КорифееЦ

Светльо, верно падна ниско, пич... Жалко за тебе. Ако мислиш, че ще ме засегнеш с това, че в пазарлъка относно триончето съм се позовал на финансови затруднения, мноого се лъжеш, братле! Нямам комплекси - на всеки може да се случи да има финансов проблем и това не е унизително. Унизително е да се възползваш от това и да се опиташ да уязвиш, човека с подобно нещо. Аз също пазя кореспонденцията и ако я публикувам ще се види ясно дали съм се "молел" или не.  Да интерпретираш така фактите е все едно да кажа, че си ми висял в магазина и си ми циврил за отстъпки и затова съм ти дал такива. Така ли е?!Много ме разочарова! Почти всичко мога да приема в един човек, но ми става особено тъжно когато стана свидетел на такова самоунижение. Всички имаме силни и слаби моменти, но ти явно зацикляш в некаква серия. Бъди здрав! Простено да ти е. Прощавай и ти.  И Бог да прощава и на мене, че явно съм те докарал до там да си причиниш това. Повече няма да пиша, за да уважа искането на домакина пък и явно е излишно.
П.С. Това с тоалетната хъртия се оказа знаменателно. Оказва се ненапразно съм ти я изпратил. smile

Последно редактиран от Кольо (12.06.2019 20:12:17)

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

4

#2337 12.06.2019 21:42:39

windwarrior
Зла Гад

От: Трети Картофен Пояс
Регистриран: 09.12.2009

Настане вечер, месец изгрее, звезди обсипят сводът небесен....

Или накратко - време е за традиционният вечерен поздрав към шумадийските фенчета във Форума. Нямам никой конкретно в(на)предвид, да няма обидени. Просто - ако има такива - да се чувстват по-здравени tongue

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

3

#2338 12.06.2019 22:49:44

Orlov
Редови

Кольо написа:

П.С. Това с тоалетната хъртия се оказа знаменателно. Оказва се ненапразно съм ти я изпратил. smile

Май почти схвана. Точно това което си позволи да направиш беше причината "да разтурим седенката".
И затова повече не ти и вдигнах като ми звъня. Не желая да общувам са такива хора. Ще се ебават и после ще ме търсят.
Айде у лево и това е. Край.

Офлайн

0

#2339 12.06.2019 23:19:46

osobso
Сталкер

Orlov написа:
Кольо написа:

Май почти схвана. Точно това което си позволи да направиш беше причината "да разтурим седенката".
И затова повече не ти и вдигнах като ми звъня. Не желая да общувам са такива хора. Ще се ебават и после ще ме търсят.
Айде у лево и това е. Край.

@Орле Туй с Края звучи обещаващо и хубаво. Дано не се отметнеш  big_smile

Последно редактиран от osobso (12.06.2019 23:22:19)

Марк Твен

Офлайн

1

#2340 13.06.2019 06:54:14

Кольо
КорифееЦ

Абе, да ти кажа не виждам принципната разлика в това дали ще говорим по телефона или ще ми пишеш на лични. Във всяко разтуряне на седенка, както каза, има нещо екзистенциално тъжно, но пък щом си решил така - ок. Нема да седнем да ревем по случая. Но аз за разлика от други, съжалявам за нереализираният ти потенциал и го намирам е загуба за форума и блога, но ти така или иначе не успя да го осъществиш.
Бъди здрав и досвидание генерал Орлов! smile

Последно редактиран от Кольо (13.06.2019 06:56:30)

Ръдиард Киплинг

Офлайн

1
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff