dellman написа:Тя информацията, която се предоставя в темата е полезна. Аз също се интересувам от нея и си я чета по чужбинските форуми. За да се разберат "светулките" за съжаление няма как да се мине без задълбаване до някаква степен в материята, но то за почти всичко е така. Въпросът е друг обаче. До колко тази информация е полезна в реална обстановка. Ако е само за тестовете на различни продукти и компоненти ОК, приложение ще се намери идеално. Ще дам пример от потрбителска гледна точка. На сбирката на "Баража" (с.Реселец), на която и аз присъствах установих, че параметрите на фенерите и челниците, всички тънки пинизи по електрониката, драйвера и т.н нямат никакво значение. Вечерите, когато се използваха фенери и челници единственото, което имаше значение беше удобството за работа и носене на самата джаджа, добре подбраните режими и достъпните батерии. Наясно съм, че всеки може да си донесе запас от 18650/16340 батерии с него, но ако се опре до намирането на такива като се заходи на някъде става приключение. Просто може би трябва да се преразкаже един вид информацията в темата как би послужила в реална обстановка. Поднесена технически така си е правилна и си е добре, но определено идва в повече за хората, които не са задълбали толкова, а и не е лесно смилаема за четене. Според мен информацията трябва да се предоставя така, че да е разбираема за по-голям кръг от потребители за да схванат за какво се пише, дори и написаното да изглежа простовато и не толкова технически издържано.
Почвайки отзад напред мога да кажа следното.
Опитвам се в информацията винаги на има изводи и препоръки. Другата част е за потвърждение. Винаги съм се надявал някой да я допълни или оспори ако бъркам.
Опирайки се до достъпните батерии стигаме до един друг момент който се нарича комплексно решение. Тоест сам по себе си светещата джаджа е едно, но това с какво ще се захранва и как ще се поддържа това захранване е друга. Единно решение няма и всеки си е намерил негов начин. Моя е свързан с факта че ползвам автомобил. Затова там винаги имам едно под ръка зарядно LiitoKala Lii - 202 което има следните предимства: зарежда се от USB ( запалката или мрежови адаптер), зарежда почти всички батерии и може да работи като акумулаторна банка. Последното ми позволява ако се наложи да извадя от големия фенер Convoy L2 или L6 батерия 26650 и с нея да си заредя телефона. Може да се свърже и към соларен панел.
Струва ми се че във форумите тази тема е много малко застъпена на фона на ревютата.
Добре подбраните режими се оказва голям проблем и малко хора го знаят. Разбират го когато си купят джаджата и виждат че нещо не е баш така. За това може да се напише цяла тема. От това което съм тествал единствено BLF X6 (5)/Astrolux S2(3) има възможност за препрограмиране на почти всичко. Това обаче не означава че е идеалния фенер и всеки ще го хареса.
Удобството за работа и носене е важно. Установява се с практика и е индивидуално.
Лично за мен какво е важно в реална обстановка? Ами по възможност да имам резервен вариант. И най-скъпия и доказано здрав фенер да имаш може да ти замине батерията и си приключил.
Това на което в момента се обръща малко внимание у нас за разлика от чуждестранните форуми е качеството на светлината. Съдейки по новите неща които предлагат известните фирми това е на път да се промени.
Линк към зарядното: http://www.gearbest.com/chargers/pp_424662.html

Последно редактиран от Orlov (14.12.2016 12:50:17)