Здравейте,реших да драсна някой ред за фенерчето и да сложа малко калпави снимки,защото откакто дойде на 24-ти август го ползвам много и ме изненада приятно с рънтайм и удобство.
Няма да има графики ,тестове и замервания...просто потребителско мнение от ползване само.
Фенерчето е удобно и като цялата нова Ес серия ,с приятен,ненатрапчив дизайн,удобно за носене и държане в ръката.На шапка също стои добре и върши работа като челник.
Светлината е по-жълтеникава от на Ес2,въпреки че диода е студен, е в ниските стойности,което ще се хареса на любителите на неутралната светлина.
Основната причина да пиша за фенерчето е,че от 24 август до снощи(10 септември) при доста сериозно светене,изкара с една АА карфурска батерия.Като снощи за първи път отказа да включи най-силният режим от 220 лумена при АА батерия.
А по-късно през нощта свали силата и на средният режим и я смених.
Светено е всяка вечер и нощем!
Пробвах го как свети и със 14500 и мога да кажа само,че това фенерче ще бъде бестселър на фирмата както някои от предните модели от серията.
Нещо друго много важно е факта ,че фенера е "всеяден" Работи с всички батерии формат АА.
Голямо удобство и предпочитана от мен "екстра"
Данните му са:
С 14500-макс 600 лумена.
С АА -макс 220 лумена.
Дават му максимална дистанция от 71 м,но измерих с акумолатор(14500) над 100м видимо осветяване>
С качеството на изработка и другите подробности от марката и серията няма да ви занимавам,понеже са известни като цяло.
Обобщавам само с няколко думи-управлението е сходно със s1,s2 и тн. от серията.Налични са таймерите и строба.
Фенра идва с литиева батерия,резервно уплътнение,връзка за ръка и упътване.
Плюса и минуса тук не са като при другите от серията,а както сме свикнали,с+към главата.
Сега ще сложа няколко кофти снимки и ще помисля за още нещо
,но основното е учудващо добрият рънтайм с една АА батерия,по меката светлина и много добре улученият размер.На една /две снимки се вижда горе долу цветът на лъча.
Снимките са некачествени,но за сметка на това доста 
Taка идва:

Тук се вижда горе долу цветът на лъча:

Единственото нещо ,което при мен искаше свикване е начина на смяна на режимите,със задържане.Някак ми е по-инстинктивно с кликове както е на М10 маверик и на повечето фенери.
Но свикнах вече и не ме дразни.
Надявам се да ви е било интересно и полезно.
Фенерчето си го купих от тук.
От Олайт бг,с добра форумна отстъпка и 5 години гаранция,което мен ме устройва 
Ако успея да направя някой свестен биимшот ,ще метна в последствие.
Последно редактиран от kukriblade (11.09.2016 16:36:10)
[url]https://www.youtube.com/channel/UCvCyO50KEbOSCbY8VBZvkxQ[/url]