XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#1 25.09.2015 08:56:59

Miro
НещоНамирач

Регистриран: 04.12.2009

Web базираната версия на BGMountains

Web базираната версия на BGMountains

http://www.kade.si

Повече по темата може да прочетете тук. smile

Офлайн

5

#2 25.09.2015 10:51:05

Yavor
Редови

От: София
Регистриран: 14.10.2010
Уеб-сайт

Отг: Web базираната версия на BGMountains

Екстра е. Аз съм страшен карък по отношение на БГ маунтийнс: мобилното приложение не е съвместимо с таблета ми, а Гармин-ските карти не ми ги разпознава нито една Гармин-ска програма на компютъра. Уеб картата е единственото нещо от тях което можах да отворя smile

Един е Айляк и Мохабет е негов пророк!

Офлайн

0

#3 25.09.2015 13:17:34

Miro
НещоНамирач

Регистриран: 04.12.2009

Yavor написа:

Екстра е. Аз съм страшен карък по отношение на БГ маунтийнс: мобилното приложение не е съвместимо с таблета ми, а Гармин-ските карти не ми ги разпознава нито една Гармин-ска програма на компютъра. Уеб картата е единственото нещо от тях което можах да отворя smile

Ще се самоцитирам от една друга тема, big_smile може да ти е от полза. За това съчетание се говори също във форума, към който дадох линк.

Miro написа:

Това е българският сайт за геокешинг, с карта, което много улеснява избора на цел. Вече, дори не се нуждаете от специализиран GPS за да намирате целите. За тези, чийто смартфони са с Андроид препоръчвам да си инсталират OruxMaps. Една от силните характеристики на програмата е възможността и да чете гармински карти, които за целта може да изтеглите от тук. Успех и приятно забавление.  smile

Офлайн

1

#4 25.09.2015 21:15:21

Yavor
Редови

От: София
Регистриран: 14.10.2010
Уеб-сайт

Аз за гармински карти си имам туристически Гармин. Ама за да му кача планинарската карта на бг маунтийнс виждам зор, щото нито мап сорс я познава, нито бейз кемп. А с кви ли не други карти няма никакви грижи. Същото и за приложението им за андроид- казах че имам проблем, питаха ме какъв ми е модела на устройството и после ни вест ни кост...

Един е Айляк и Мохабет е негов пророк!

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff