rossko написа:Борка, имаш мечта която имат поне 90% от посещаващите този форум.
Замислял ли си се защо толкова малко хора са пробвали да я реализират.
Не казвам, че е невъзможно да стане, а по-скоро че има няколко условия които трябва да се изпълнят преди да стане.
На първо място трябва да си финансово повече от добре и финансите ти да не са зависими от теб.. т.е докато си правиш кефа някой да работи за теб.
За другите причини като здраве, семейство, интереси дори няма да говоря.
Та според мен стой по малко в интернет, мечтай и се бори за мечтата си. Забрави за 50-60 км от голям град. Сложи си граница 15 км до работното място. Намери си работа която ти осигурява свободно време и влез с пълна сила в системата .. т.е теглиш един кредит и се почва.
Това го казвам от опит ако искаш вярвай, ако искаш питай.
Идеята на темата не беше да фокусираме коментарите си върху БОРКАТА единствено и само. Идеята ми беше да пиша по-общо.
Вие обаче все бутате темата към мен... Ами аз нямам отговор на въпросите които зададох, защото колкото повече се информирам, толкова повече разбирам, че нищо не знам.
Вие му казвате мечта, аз му казвам цел...
Относно условията които трябва да се изпълнят:
- Финансово - за да знам финансово какво ще ми е нужно - трябва да знам в детайли какво точно ще постигна, не просто идейно, а буквално - точен разчет. Този точен разчет няма как да го направя без преди това да знам какво точно искам да гледам и да знам всяко нещо детайлно колко ще ми струва и да си направя някакви прогнози за самата инвестиция. Затова и почвам с мястото... И отново - пиша общо, защото след мен някой друг може да реши да пробва и темата е добре да бъде полезна и за други хора. Затова нека не говорим само за Борката...
Аз може да споделям моята гледна точка, но не съдете МЕН заради МОЯТА гледна точка, а предложете алтернатива...
Отново ще повторя - водете се от принципа КАК ДА СТАНЕ, а не как да не стане...
- Относно границата 15 км. от работното място... ми то значи да не излизам от града... аз сега живея на 10 км. от Бургас... (пък се водя в квартал на града)
- Семейство нямам и не бързам да правя!
- Работа която осигурява свободно време? Препоръчай нещо... Отворен съм за конкретни идеи Ама и да се плаща, не само да работя за свободно време...
- Тегля кредит???
Хора дръжте се към темата моля... Моля модераторите да преместят мненията които не са свързани с избора на място, в някаква по-обща тема за извън системата, щото тази тема се превърна в Защо на Борката няма да му се получи...
Последно редактиран от BPetrov (14.03.2015 16:50:10)