Здравейте, от време на време тук, а и в други форуми възниква въпрос за качването на изображения.
Според мен качените снимки трябва да отговарят поне на следните изисквания:
- да са видими навсякъде и от всички
- услугата да не скапва допълнително снимките (преоразмеряване, прекомпресиране и.т.н.)
- да остават онлайн, докато ние не решим да ги изтрием
- да имаме възможност да линкваме самите изображения, а не някакви страници, визуализиращи ги.
- да са безплатни, щото с пари всеки знае 
- да не са лимитирани откъм трансфер
До едно време Dropbox.com и Copy.com прекрасно изпълняваха всичките тези условия, но вече отрязаха достъпа до самите файлове, т.е последното изискване.
Социалките не стават - искат регистрация, за да видиш снимките, фейсбук ги мачка грозно, и.т.н.
При различните сайтове за съхранение на снимки без регистрация обикновено няма гаранция колко дълго ще са налични файловете.
Затова аз лично използвам за хостинг на снимки услугата на Wordpress.com - а именно безплатен блог хостинг. Имам качени там снимки от 2011, досега не съм имал проблеми с изчезнали. Друга полезна черта на услугата е, че може да се качват и други файлове освен изображения - PDF, документи (Напр. книгата за консервиране на месо и риба е качена на такъв хостинг)
Мястото за безплатен план в Wordpress.com e 3GB, което не е никак малко, при положение, че една картинка е нормално 150-200kB.
С регистрацията на блог за споделяне на снимки се получава малко ситуация като да стреляш с топ по врабчета, ама знае ли човек, може пък на някого да му се пропише.
Предполагам, че има и по-добър начин за безплатно съхранение и споделяне, ако е така, ще се радвам да го споделите.
След този преамбюл, ето един опит за ръководство - стъпка по стъпка:
1. Отваряме wordpress.com, цъкваме на бутона "Create Website"
2. Измисляме си адрес на сайта - аз си харесах kakdapublikuvamsnimki. Ако е свободно името се появява една зелена чавка и цъкваме на бутона.

3. В следващите екрани даваме инфо за нас, отказваме закупуването на наш си домейн, избираме си тема за блога (за нашата цел е без значение каква ще е), избираме безплатен план и приключваме с регистрацията на блога.
4. Междувременно получаваме мейл с адрес за потвърждение на нашата регистрация. Потвърждаваме.
5. Отиваме на адрес иметокоетостесихаресали.wordress.com/wp-admin и се логваме в административната част на нашия блог.

6. От менюто в ляво избираме Media>Add New
7. Можете да пуснете своя файл в пунктирания правоъгълник (аз съм го светнал тук) или с бутона да отворите стандартен диалогов прозорец, за да го укажете.

Качването започва автоматично и като приключи, файлът/файловете се появяват в списък по-долу. Цъкваме на бутона Edit.

8. Отваря се страница с подробностите за конкретния файл. В случая нас ни интересува текстовото поле под етикета File URL. Това е адресът, който трябва да постави между таговете IMG във форума

Още нещичко - Wordpress има интерфейс на български - превключва се от Users > Personal Settings > Interface language.

Еми това е. Надявам се да съм бил поне малко полезен.
P.S. Снимките, използвани в този пост са качени именно в блога, създаден за написването на това ръководство.