Вие не сте влязъл.
Бушкрафтът е най-първото от всички занимания на хората. И дори по Земята да стъпва последния човек, той ще бъде практикуван!
Офлайн
Последно редактиран от Кольо (03.11.2014 12:57:55)
"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг
Офлайн
Бушкрафтът е най-първото от всички занимания на хората. И дори по Земята да стъпва последния човек, той ще бъде практикуван!
Офлайн
To strive, to seek, to find, and not to yield
Офлайн
"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг
Офлайн
Офлайн
Последно редактиран от Репичка (03.11.2014 16:35:58)
"Ученико, как звучи пляскането на една ръка?"
Запитал Мъдрия Учител.
"Ето така Учителю." отвърнал ученика и му отвъртял един шамар....
Офлайн
Офлайн
Memento mori
Офлайн
Офлайн
Офлайн
Офлайн
To strive, to seek, to find, and not to yield
Офлайн
Life is GOOD!
http://www.youtube.com/user/stefanwolf88
Офлайн
Последно редактиран от Галимунди (04.11.2014 19:22:36)
Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов
Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. - Неандерталец
Офлайн