XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#1 13.08.2014 16:20:11

bgsnimkite
Новодошъл

Регистриран: 01.08.2013

Портативни радиа за къмпинг

Открих нещо много полезно докато се ровичках в нета даже с сдобих с едно такова радио. Става дума за портативни радиа които работят освен на батерии ами имат и вградени акумулаторни батерии издържащи доста(което най-много ме учуди smile ). Та тия джаджи освен, че имат радио могат да работят и с флашки та дори има място и за карта памет, която не съм пробвал още, но с флашката работи безотказно. Ето за кое говоря: http://podobro.com/%D0%9A%D1%8A%D0%BC%D … 0%B8%D0%BB има и подобни на него по-малки, но това ме грабна със старомодния дизайн smile Много съм доволен, защото така си решихме проблема с музиката за цяла вечер като ходим на палатки smile

Офлайн

0

#2 13.08.2014 19:40:33

freako
Редови

От: Видин
Регистриран: 13.01.2013

Отг: Портативни радиа за къмпинг

Колко часа кара само на вградена батерия?

Офлайн

0

#3 13.08.2014 19:46:15

Кольо
КорифееЦ

Регистриран: 01.02.2013

Аз обикновено хода в буша заради тишината. Тя е най-хубавата музика.

"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

0

#4 13.08.2014 19:59:33

ilianlp
Балканджия

От: Троян
Регистриран: 18.04.2010

... и Фтичките wink

Memento mori

Офлайн

0

#5 13.08.2014 20:25:41

Yavor
Редови

От: София
Регистриран: 14.10.2010
Уеб-сайт

А на къмпинг отиваме обикновено с компания и се веселим. Та колко кара на батерия? Един познат още 2009-та имаше подобно и го хвалеше много.

Един е Айляк и Мохабет е негов пророк!

Офлайн

0

#6 13.08.2014 20:58:07

windwarrior
Зла Гад

От: Трети Картофен Пояс
Регистриран: 09.12.2009

PODOBRO.COM - Един по-добър онлайн магазин за подаръци и игри Афилиейт програмата е безплатна и дава възможност на нейните членове да печелят, поставяйки една или няколко препратки на техен уеб сайт, който рекламира PODOBRO.COM - Един по-добър онлайн магазин за подаръци и игри или специфичен негов продукт. Всяка продажба на клиент отворил съответната препратка, ще реализира комисионна за партньора. Стандартната комисионна в момента е 10%.

Такаааа. До тук потребителя bgsnimkite има общо 5 публикации, 2 от които съдържат препратки към въпросния сайт. Понеже днес съм в учудващо добро настроение, приемам че това е чисто съвпадение.

Всяка следваща публикация на потребителя bgsnimkite, съдържаща препратка към въпросния сайт, ще ме накара да си променя мнението за чистото съвпадение. И да си помисля, че е член на афилиейт програмата на въпросния сайт. Което ще доведе до съответните организационни изводи.

И едно лично послание към бъдещите кандидат скрити търговци във Форума (удебелявам ви го, за да ви е по-удобно за четене):

Не се опитвайте да еб@те дявола у въздуха. Вие накъдето сте тръгнали, аз от там се връщам ]:->

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff