Вие не сте влязъл.
Последно редактиран от wankata (07.08.2014 23:00:39)
Офлайн
[url]http://photo-cult.com/author.php?aut=aloo[/url]
Офлайн
Последно редактиран от anjsan (08.08.2014 07:55:04)
Донту Ориби Хапи
Офлайн
Мързелът е подсъзнателна мъдрост.
Офлайн
Последно редактиран от mastodont (08.08.2014 10:01:54)
Аз съм шут, на служба при Съдбата.
What we are is the sum of everything we've ever said, done and felt. All wrapped up in one unique tread which is constantly being revised and remembered. So to be yourself, you have to constantly remember yourself. It's full time job.It's how it works...
Офлайн
Офлайн
Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов
Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. - Неандерталец
Офлайн
Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто е да го НАПРАВИШ!!! Човешко е да грешиш,просташко е да не питаш...
Офлайн
"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг
Офлайн
Последно редактиран от kozet_76 (09.08.2014 14:55:15)
Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто е да го НАПРАВИШ!!! Човешко е да грешиш,просташко е да не питаш...
Офлайн
Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов
Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. - Неандерталец
Офлайн
"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг
Офлайн
Офлайн
Офлайн
Офлайн