XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#1 22.12.2013 22:26:21

Галимунди
Незнайко в страната на чудесата

Регистриран: 29.03.2011

Познайте кой си има нов лък

А да видим кой си има нов лък.
DSC_2540_zpsdd8d46ca.jpg

Като написах, че за Ачо 30" са нормално опъване на лъка, реших да премеря, колко е моя максимален опън. Оказа се точно 28". Споделих го с Ачката и му казах, че май е направил лък за мен, като обърна лъка за Митака на "прасе"... Днес официално ми беше връчен като подарък за коледа. Мерси Ачо. Голямо благодарско. Ще гледам да се реванширам със стрели.

Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов

Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. smile - Неандерталец

Офлайн

0

#2 22.12.2013 23:13:02

The Fox
Редови

От: Русе
Регистриран: 03.10.2012

Отг: Познайте кой си има нов лък

Честито!Със здраве да си стреляш него.

Enjoy life. There's plenty of time to be dead.

Офлайн

0

#3 23.12.2013 11:47:03

Галимунди
Незнайко в страната на чудесата

Регистриран: 29.03.2011

Вчера пуснах две от Митьовите стрели по една картонена кутия. Сега ще трябва да поправям мазилката. Мислех, че като са по-къси няма да я пробият от двете страни ... :[  :-X Освен това спешно трябва да търся материал за стрели за себе си, защото до сега правех само за децата.

Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов

Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. smile - Неандерталец

Офлайн

0

#4 23.12.2013 13:21:47

mastodont
Редови

От: София
Регистриран: 09.05.2011

за 3.5лв в Практикер има 5бр по 1.5м ;-)ама нинам как са изправя бамбук хихихи
Или като одиш за елхичка у гурътъ да си "набереш" и клони за стрели ;-)
аз па искам да си м направя таквоз, ма не намирам таквъз тръба у Пркатиекр и брикото.. и са чудя ко да праа;(
[video][/video]

Последно редактиран от mastodont (23.12.2013 13:23:32)

Аз съм шут, на служба при Съдбата.
What we are is the sum of everything we've ever said, done and felt. All wrapped up in one unique tread which is constantly being revised and remembered. So to be yourself, you have to constantly remember yourself. It's full time job.It's how it works...

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff