XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#1 27.10.2013 21:59:26

katiamanol
Новодошъл
Репутация: 0

Регистриран: 27.10.2013
Мнения: 1

Кислород за дишане в домашни условия. Проблемите ми с докторите за

Кислород за дишане в домашни условия. Проблемите ми с докторите за намирането му и кошмара, който преживях.
Здравейте, казвам се Катя Манолова от гр.Ихтиман и за пръв път пиша в този форум. Причината да го направя е проблемите, които имахме след изписването на дядо ми от болницата в гр.София. Откриха му заболяване на белите дробове и след лечение казаха, че го изписват и трябва да си вземем кислородна бутилка да диша в къщи при нужда. Питахме от къде се взима, но никой нищо не каза. Казаха ни цитирам „Да си търсим, че това не е тяхна работа“. От тук започна ходене по мъките. Намерихме фирма, която продава кислород в интернет, дойдоха оставиха ни една огромна бутилка  пълна с кислород, при въпрос как да му даваме да диша те отговориха, че трябвало още някакво приспособление с маска, и че щели някакъв винтил да го пилят, а ние да си купим овлажнител и маска от аптеката. Така и направихме. След няколко дни от фирмата се обадиха, че го били приспособили и ще дойдат да го сложат, а през тези дни дядо, като се задушаваше викахме линейка, кошмара беше голям и денонощен. Като дойдоха се оказа, че не били могли да го НАПАСНАТ и си тръгнаха. Аз се панирах и тъй като незнаех какво трябва да купя и от къде започнах да чета по форуми и обяви. За мой късмет на няколко пъти попаднах на обяви и в един форум/немога да спомена името му/ на името Петя Савова, че се занимава с продажба на въпросните апарати за дишане/ или други казват системи за дишане/ с кислородна бутилка. Тя ми обясни всичко, изпрати ме при нейн работник, защото не беше в София, който освен че сглоби въпросния редицирвинтил, овлажнителя,бутилка  и маската, показа ни подаването на кислород и нещо което ме шокира, и което не съм чувала никога в България г-жа/г-ца Савова каза пак цитирам: Ако имате някакви въпроси звънете по всяко време не се притеснявайте денонощно и ако ви свърши инцидентно кислорода звънете на мене или на пълнача, дори и да е късно или почивни дни и ще реагираме. Цената беше добра,а и цената на доставката също, и тъй като ние ще ползваме кислород предполагам не много дълго ни предложи да вземем под наем, като наема беше около 20лв.Много съм благодарна на тази жена за всичко спаси живота на дядо ми и нашите нерви и притеснения. Такива хора като Петя Савова, според мен вече почти няма. Ще и бъда вечно благодарна. Това го пиша за информация на всички, които минават по моя път или им се налага да минат/дано не се налага на никой/. И като завършек на моята изповед искам да кажа само: г-жо/г-це Савова Вие сте ГОЛЯМА ЖЕНА.
PS: Това е нейния тел. 0896642733

Офлайн

    0

#2 27.10.2013 22:38:29

Кольо
КорифееЦ
Репутация: 1505

Регистриран: 01.02.2013
Мнения: 3,602

Отг: Кислород за дишане в домашни условия. Проблемите ми с докторите за

Такова отношение би трябвало да е норма а не изключение, но толкова съм увреден от взаимоотношенията в обществото, че първата ми мисъл беше, че това е рекламно съобщение. Проявите на човечност и доброта, камо ли пък, това някой да си свърши добре работата, без за това да очаква ДОПЪЛНИТЕЛНО заплащане и вечна признателност плюс чуството, че си му длъжник до гроб вече впечатлява.
Слава Богу за такива хора!


"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг

Офлайн

    0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff