НякоЙ подбрани цитати от Правилата на Форума:
2.3. Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.
* материалите не трябва да съдържат нищо, което е извън рамките на закона, или по някакъв начин е неподходящо за публикуване;
3.1. Официалният език на форума е БЪЛГАРСКИ. Забранява се изписването на заглавията на темите и съобщения, на друг език или латиница с изключение на цитати, и извадки от литература по темата.
Having said the above, с огромно удоволствие заключвам темата, а автора да се счита за предупреден.
------------------------------------
П.С. В отговор на екзистенциалния душевен вопъл на автора на темата към Администрацията на Форума, изразен в краткия въпрос "за6то", следва отговора на същата тази Администрация, олицетворена от скромната ми персона. За6тото:
1. Това е сериозен, тематичен Форум, а не пейката пред селската баня.
2. Постването на свръх-съдържателни теми със заглавие "Помощ !!!" не се толерира в този Форум
3. Защото постването на противозаконни теми (съмнявам се че ловуването с капани е легално в който и да е бундесланд на Германия е законно) - не се толерира в този Форум
4. Защото писането на 6льокавитzа не се толерира в този Форум
От себе си, искрено и лично бих добавил - щото си поредния пъпчив тинейджър, попаднал на Форума чрез някоя търсачка, търсещ немедлен отговор на екзистенциален за теб, но всъщност свръх тъп (от гледна точка на тукашната аудитория) въпрос, и лазещ по моите и без това изтъняли модераторски нерви.
Но тъй като минавам за готин и лежерен тип, няма да кажа горното, само ще се огранича с т. 1, 2, 3 и 4.
И понеже всъщност не съм готин тип, а раздразнителен пед@рас, ще добавя че всеки следващ твой пост, който лично АЗ преценя за неотговарящ на Правилата на Форума, ще те лиши от удоволствието да пишеш във въпросният Форум - форевър.
Надявам се да съм пределно ясен.