XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#1 20.07.2013 16:07:46

Mistral
Редови

От: Балкана
Регистриран: 19.11.2012

Ще черпя 1 - 2 бири за 1 - 2 кремъка : )

Дадох си кремъка на един познат с обещанието че ще го пази да не го счупи и все едно нарочно го е направил ми го върна на 5 парчета.... предстои ми пътуване на стоп целия август извън България и ми се ще да продължа да си паля огънчето с кремък и чакмак, та ако има някой който му подскачат в джоба един два и не му се свидят ще черпя!
Питах разни дедовци дали имат някоя стара диканя облегната нейде в двора ама всеки все казва че тия неща или едно време, нямало кой да вършее тия дни, всичко с машинария се правило....

Офлайн

0

#2 20.07.2013 21:42:34

bgpanev
Редови

Регистриран: 18.08.2012

Отг: Ще черпя 1 - 2 бири за 1 - 2 кремъка : )

Имам около пет килограмов къс,но за съжаление няма да мога да ти помогна. Утре заминавам за една седмица на Обзор.
  Ако още не си заминал като се върна може да отлюспя едно парче и да ти го изпратя.

Офлайн

0

#3 20.07.2013 21:57:03

RELAX
Модератор

От: Шумен
Регистриран: 13.03.2010

@Мистрал, дай ми адрес на ЛС, ще ти пратя една дузина от диканя  wink

self-made-man  ...Разликата между мъжете и децата е най-вече в цената на играчките!...

"... там където глупостта царува, разумът е безумие..."

Офлайн

0

#4 23.07.2013 12:39:26

Mistral
Редови

От: Балкана
Регистриран: 19.11.2012

Mistral написа:

Дадох си кремъка на един познат с обещанието че ще го пази да не го счупи и все едно нарочно го е направил ми го върна на 5 парчета.... предстои ми пътуване на стоп целия август извън България и ми се ще да продължа да си паля огънчето с кремък и чакмак, та ако има някой който му подскачат в джоба един два и не му се свидят ще черпя!
Питах разни дедовци дали имат някоя стара диканя облегната нейде в двора ама всеки все казва че тия неща или едно време, нямало кой да вършее тия дни, всичко с машинария се правило....

Благодаря, но Релакс ми прати вече.

RELAX написа:

@Мистрал, дай ми адрес на ЛС, ще ти пратя една дузина от диканя  wink

Благодаря ти много за кремъчетата и за изключителната изненада - праханта!!!

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff