Вие не сте влязъл.
Последно редактиран от Странджалия (14.04.2018 21:29:38)
"Истинският бушкрафтър не e само умения, това е вътрешно състояние." - GoldenRatio
"Общото е, че всички си имаме странности и трябва да ги уважаваме, защото те ни правят индивиди. Ако искаме да се събираме и да общуваме в аспекта на това което ни свързва, трябва да пренебрегваме това което ни разделя."- Галимунди
Офлайн
Последно редактиран от Zagy (15.04.2018 11:12:57)
С добра дума и с пистолет в ръка се постига много повече, отколкото само с добра дума. - Ал Капоне
Офлайн
In vino veritas, in aqua sanitas.
Принципите нямат никаква сила, ако не си добре нахранен.
Марк Твен
Офлайн
Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов
Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. - Неандерталец
Офлайн
Марк Твен
Офлайн
Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов
Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. - Неандерталец
Офлайн
Последно редактиран от osobso (15.04.2018 22:36:17)
Марк Твен
Офлайн
Последно редактиран от mastodont (21.04.2018 14:11:25)
Аз съм шут, на служба при Съдбата.
What we are is the sum of everything we've ever said, done and felt. All wrapped up in one unique tread which is constantly being revised and remembered. So to be yourself, you have to constantly remember yourself. It's full time job.It's how it works...
Офлайн
"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг
Офлайн
Офлайн
С добра дума и с пистолет в ръка се постига много повече, отколкото само с добра дума. - Ал Капоне
Офлайн
Life is GOOD!
http://www.youtube.com/user/stefanwolf88
Офлайн
Офлайн
"Когато хората убиват, за да се хранят или оцелеят, това е естествен подбор. Когато го правят за удоволствие и ловни трофеи - е преднамерено убийство."
Ръдиард Киплинг
Офлайн
Последно редактиран от osobso (23.04.2018 19:18:36)
Марк Твен
Офлайн