XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#31 29.12.2012 14:59:26

Kent
Wee Willie Winkie

От: Варна
Регистриран: 17.02.2010

Отг: Надуваеми снегоходки , произведено в БГ

Vijte mom4eta 6te si opravia kirilicata,ne iskam da se karam sas nikoi ot vas edinstvenoto mi jelanie da se testvat ot pove4e xora i ako imat niakavi nedostatuci da se otstaniat ako e vazmojno.Celta mi ne e da se opitvam da vi gi prodavam,za momenta pove4e me interesuvat testovete,i si mislia 4e mejdu vas ima xora koito mogat da gi napraviat.Moje da sam prekalil sas informaciata za tiax no iskax da vi zapoznaia s predimstvata im.Znam 4e e purvata asociacia koiato si pravi6 kato 4ue6 naduvaemo e dali 6te se spuka...zatova 4oveka koito iska6e da probva da prati gsm ili adres i da gi testvame......ps.Ot opit znam 4e edin product ako e dobar niama nujda ot reklama ..veselo prekarvane na praznicite

мога да се включа и аз, хеле с окдалф имаме две ходения над върбица и на хижа плевен скоро. жената ще я екипирам със стандартни за сравнение. говоря / тоест пиша/ сериозно. поздрави.

77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.

Офлайн

0

#32 29.12.2012 14:59:44

iSHOOTER
Редови

Регистриран: 27.01.2011

exit написа:

Vijte mom4eta 6te si opravia kirilicata,ne iskam da se karam sas nikoi ot vas edinstvenoto mi jelanie da se testvat ot pove4e xora i ako imat niakavi nedostatuci da se otstaniat ako e vazmojno.Celta mi ne e da se opitvam da vi gi prodavam,za momenta pove4e me interesuvat testovete,i si mislia 4e mejdu vas ima xora koito mogat da gi napraviat.Moje da sam prekalil sas informaciata za tiax no iskax da vi zapoznaia s predimstvata im.Znam 4e e purvata asociacia koiato si pravi6 kato 4ue6 naduvaemo e dali 6te se spuka...zatova 4oveka koito iska6e da probva da prati gsm ili adres i da gi testvame......ps.Ot opit znam 4e edin product ako e dobar niama nujda ot reklama ..veselo prekarvane na praznicite

Вижте момчета ще си оправя кирилицата,не искам да се карам сас никои от вас единственото ми желание е да се тестват от повече хора и ако имат някави недостатъци да се отстранят ако е възножно.Целта ми не е да се опитвам да ви ги продавам,за момента повече ме интересуват тестовете,и си мисля че между вас има хора които могат да ги направят.Може да сам прекалил сас информацята за тях но исках да ви запозная с предимствата им.Знам че е първата асоциация която се прави като чуеш надуваемо е дали ще се спука...затова човека който искаше да пробва да прати GSM или адрес и да ги тестваме......пс.От опит знам че един продукт ако е добър няма нужда от реклама ..весело прекарване на празниците

Офлайн

0

#33 29.12.2012 15:43:40

mchervenkov
Редови

Регистриран: 17.12.2009

Здравей Ехит като често ходещ из Балкана имай в предвид Стара планина която ми  е на 20мин пеша от дома и на 5 мин от други възвишения, мисля че мога да ти тествам продуктите поне 2 пъти седмично и  в зависимост от времето. Нормално изминавам около от 10 до 15км но ако снега  е дълбок доста по-малко просто защото нямам толкова сили.Нормално вървя по път/пътека от ниското през гора до билен участък така че тестването ще е в различни условия. Ако те устройва това да ти тествам снегоходките драсни някой ред на лични. Ако искаш някой по-високопланински тестове погледни във форума на Планиан епсилон има няколко души който публикуват пътеписи почти всяка седмица да не цитирам имена на лични ако искаш.

Мързелът е подсъзнателна мъдрост.

Офлайн

0

#34 30.12.2012 00:39:07

Галимунди
Незнайко в страната на чудесата

Регистриран: 29.03.2011

Радвам се, че Ехит не се е отказал в крайна сметка.
Най-яките планинари (най-ненормалните) са:
1. Вельо;
2. Миро Червенков
3. Влади (Окдалф)
4. Кент
5. Жу.
6. Бубачо (Мишо)

Макар че последните четирима мисля че са разбъркани.

П.П. Да не забравя и Стоян (Xenos) собственика. Не знам как е в катеренето, обаче пише ревюта като за световно и блога му е много популярен.

Дано да съм бил полезен.

Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов

Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. smile - Неандерталец

Офлайн

0

#35 30.12.2012 10:00:19

BPetrov
Хун

Регистриран: 07.12.2009

Имам минусче, а само дадох обратна връзка - ФЕЙСПАЛМ!  *JOKINGLY*

Екзит - успех с начинанието и от мен! Готино е когато българин успява зад граница да продава български продукт! Повече такива хора трябва да има smile

Офлайн

0

#36 30.12.2012 15:02:56

windwarrior
Зла Гад

От: Трети Картофен Пояс
Регистриран: 09.12.2009

Аз също с удоволствие бих се включил в тестовете, но тази зима няма да ходя никъде. Виждам че вече има 2-ма доброволци за тест пилоти(Владо и Миро), както и обещание от Стоян за публикация в блога. Надявам се да се получат нещата, и колегата exit да е успял да се разбере с тест-пилотите на ЛС.

П.С. Искрено пожелавам успех на exit и начинанието му  *THUMBSUP*

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#37 30.12.2012 15:14:35

bobber
Редови

От: Пловдив
Регистриран: 17.12.2010

ееее брао бе,за моите снегоходки един тест-пилот нямаше  big_smile

желая успех на колегата...проекта наистина изглежда като да има бъдеще
с айшутер си говорихме още миналата зима и ми разправя за тях

не ги слушай наще много...гледат лошо ама са добри момчета wink

това със сигурност е по-добра популяризация от новия клип на азис wink

Най-добрия нож за оцеляване е този , с който разполагаш в критичния момент -slaf40

Офлайн

0

#38 30.12.2012 17:19:46

BPetrov
Хун

Аз не се предлагам щото живея в БургазЪ пък тука освен лятото да ги пробвам на пясъка дали затъват... smile Зимата... пак само на пясък мога да ги пробвам, че снега не се задържа....

А за надуваеми водни ски мислите ли?

Офлайн

0

#39 30.12.2012 18:05:41

RELAX
Модератор

От: Шумен
Регистриран: 13.03.2010

Борка, а една надуваема кукла ще свърши ли работа на бургазлии? От кордура...  big_smile  :[ 

joke  wink

self-made-man  ...Разликата между мъжете и децата е най-вече в цената на играчките!...

"... там където глупостта царува, разумът е безумие..."

Офлайн

0

#40 30.12.2012 18:43:43

BPetrov
Хун

*ROFL*  :-X  Да не излизаме от темата... smile все транспортни средства са... И куклата... уф пардон - и снегоходките и ските smile

Може де...

Офлайн

0

#41 30.12.2013 07:23:58

pugguk
Новодошъл

Регистриран: 30.12.2013

Здравейте!

Радвам се, че открих тази тема

регистрирах се специално за да мога да напиша този пост

от един час изключително развълнувано чета статии в различни форуми за тези снегоходки

при опита ми да намеря цена и начин да поръчам стигнах и тук

както казват мойте Украйнски приятели: ХОЧУ !!!

и така:

Работя като сноуборд и понякога ски учител в Банско
Живея тук за сезона със съпругата ми и 11 месечния ми син

Вчера поръчахме шейна за малкия и осъзнах, че за пълноценна разходка из гората и качвания по ски пътя
имам нужда и от още един чифт снегоходки.

Рових дълго за подходящ женски модел, но нито цените нито моделите ме удовлетворяваха

Аз лично притежавам ТСЛ с които имам феноменални преходи из Витоша, Стара планина и Рила.

При ровенето случайно попаднах на "надуваеми снегоходки" ?!?!??!.

Идеята е гениална !!!

ако и да има недостатъци предимствата за мен лично са Очевадни!

Истината е че човек е универсално същество и може да се наглася според условията.

Тези снегоходки си имат свойте условия и толкоз.

Бих желал един чифт който гарантирано ще бъде тестван от съпругата ми почти всеки ден до края на сезона 2013/2014

В района на курорта Банско предимно офф-роад smile и понякога ски път

Лично аз ще я придружавам при всяка възможност със свойте ТСЛ-ки, а ако има възможност да получа 2-ри комплет със СмолФутки също.

Преднагам ответни своевременни ревюта, снимков и видео матерял, конкретни препоръки и забележки както и изкупуването на поне един чифт.

Честно казано нямам търпение да надена едни такива и да хукна из гората само да падне и малко сняг.

Видеото с фрирънърите и направено великолепно, поздравления.

Благодаря предварително за какъвто и да е отговор

Живко

e-mail: pugguk@gmail.com, phone: +359 885 525 464

Офлайн

0

#42 30.12.2013 18:13:55

Okdalf
Сръчко

Регистриран: 10.08.2010

Проблема е че, продавача спря да пише. Както виждаш струваме година на последното писание. Писах на лични на господина но така и не ми отговори. И понеже съм гЪзар накрая си купих снеЖноходки. Сега като ги видях са същата марка 226 rando TSL. Миналата зима малко ги носих но усещането беше невероятно. Сега заформяме едно мазохистично ходене с другаря Кент. Та се замислям за шейна за дърпане. Но има цял месец до тогава. Поздрави.

Офлайн

0

#43 01.01.2014 14:23:26

The Mechanic
Редови

Регистриран: 01.12.2012

Okdalf написа:

Проблема е че, продавача спря да пише. Както виждаш струваме година на последното писание. Писах на лични на господина но така и не ми отговори. И понеже съм гЪзар накрая си купих снеЖноходки. Сега като ги видях са същата марка 226 rando TSL. Миналата зима малко ги носих но усещането беше невероятно. Сега заформяме едно мазохистично ходене с другаря Кент. Та се замислям за шейна за дърпане. Но има цял месец до тогава. Поздрави.

И мен защо няма да ме поканите!?!? smile

Произходът на инстинкта няма отношение към употребата му.
Въпрос на избор е, колко да ти е трудно.

Офлайн

0

#44 01.01.2014 15:18:37

Kent
Wee Willie Winkie

От: Варна
Регистриран: 17.02.2010

The Mechanic написа:
Okdalf написа:

И мен защо няма да ме поканите!?!? smile

само да уточним датата, всеки  добре дошъл е

77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.

Офлайн

0

#45 01.01.2014 15:52:11

bubachco
Редови

Регистриран: 16.08.2010

привет банда! току що се прибирам от вежен. сняг за снегоходки - само под върха и то за такива като мен, дето си тежим повече на мястото wink .  а иначе и по принцип - снегоходки си трябват, ако ще щъпукате зимата по баирите и тези от темата не изглеждат зле. односно надежността им - нямам опит със снегоходки, още повече надуваеми, но съдейки по опита ми с надуваемите лодки/рафтове, спускания в бързи води, смятам, че ще си струват.
успех в тестовете, пък може и аз да се присъединя.

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff