XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#16 28.12.2012 16:17:48

Black Wolf
Бял индианец

Регистриран: 04.12.2009
Уеб-сайт

Отг: Надуваеми снегоходки , произведено в БГ

Не чета неща, написани на "маймуница".

To strive, to seek, to find, and not to yield

Офлайн

0

#17 28.12.2012 19:24:24

Yavor
Редови

От: София
Регистриран: 14.10.2010
Уеб-сайт

exit написа:

Zdraveite izviniavaite 4e vi pi6a na latineca no ne6to aparaturata.......

*PARDON*

Един е Айляк и Мохабет е негов пророк!

Офлайн

0

#18 28.12.2012 21:35:01

exit
Новодошъл

Регистриран: 24.12.2012

V momenta smeniame materiala s o6te po nadejden gordura pokrita sas kal4uk taka 4e moga da dam na niakoi ot vas da se probva da gi skasa.....neznam za6to xora koito ne sa gi probvali se izkazvat taka negativno....da vav Germania sa balaci horata nie tuka sme nai otvorenite.......neznam sigorno i SALEWA sa balaci za6toto iskat da rabotiat sas nas........

Офлайн

0

#19 28.12.2012 21:43:38

xenos
Modern Abo

От: Дивдядово, Шумен
Регистриран: 06.10.2010
Уеб-сайт

Ами освен да излъчим от форума някой, който се очертава да има достатъчното свободно време и възможности да прекара по-дълго в подходящите за тестването им условия. Желаещите - да вдигнат ръка! wink

Бушкрафтът е най-първото от всички занимания на хората. И дори по Земята да стъпва последния човек, той ще бъде практикуван!

Офлайн

0

#20 28.12.2012 21:49:54

RELAX
Модератор

От: Шумен
Регистриран: 13.03.2010

@exit, нормално е да има и такива мнения, но това не омаловажава усилията, които сте положили за да бъде създаден иновативен продукт. Наистина рекламата идва малко в повече от ТТ- данните и това поражда съмнения и въпроси. Наистина, ако някой колега от форума изпита на краката си тези снегоходки в екстремни условия и сподели впечатления, нещата ще бъдат съвсем други. Така е - този свят ни е направил недоверчиви, подозрителни и по-прагматични ... Не се сърди на колегата и можем да измислим и приложим БГ-тест в по-хард условия, което ще е наистина добър  маркетинг за вашият продукт и за нашият пазар .

self-made-man  ...Разликата между мъжете и децата е най-вече в цената на играчките!...

"... там където глупостта царува, разумът е безумие..."

Офлайн

0

#21 28.12.2012 21:53:07

exit
Новодошъл

OK ne go 4eti....registrirax se vav foruma za niakakvo sadeistvie.....no iavno sam se izlagal.Vav planinarskia forum sa6to niakakvi xora ni xraniat i se podigravat,prosto iskax obratna vrazka ot balgari ,no iavno niama da stane......az sam sigoren 4e tozi produkt e dobar i ima ka4estva i xorata na van go oceniavat.......niama da se zanimavam pove4e .uspex mom4eta...

Офлайн

0

#22 28.12.2012 22:03:51

Yavor
Редови

От: София
Регистриран: 14.10.2010
Уеб-сайт

Ама и ти си един писатель, а не читатель, не се нервирай! big_smile Двете мнения над твоето видя ли ги? wink

Един е Айляк и Мохабет е негов пророк!

Офлайн

0

#23 28.12.2012 22:04:07

Okdalf
Сръчко

Регистриран: 10.08.2010

Не съм ходил със снегахадки но имам желение да се пробвам. Аз съм съгласен да стана тест пилот. Даже искъм да коимпенсирам 50% от стоиноста за пробата. Ако си съгласен за тест. Нормално тежа 82 кг. Просто поддържам тези килограми заради зимния неопрен. Като сложем 35- кила раница+ малко. 135-140 кг съм, имам огромното желание да си пробвам като тест пилот.  :[

Офлайн

0

#24 28.12.2012 22:54:09

xenos
Modern Abo

Уеб-сайт

exit, не бързай да се сърдиш! Като цяло, мисля тук сме положително настроени... wink

Ето, имаме вече желаещ, който вярвам ще ги натовари подобаващо, значи може да пристъпим към теста! От мен - мога да обещая репортаж в блога, при достатъчно документален снимков и видео материал, разбира се. wink

Бушкрафтът е най-първото от всички занимания на хората. И дори по Земята да стъпва последния човек, той ще бъде практикуван!

Офлайн

0

#25 29.12.2012 00:06:34

BPetrov
Хун

Регистриран: 07.12.2009

exit написа:

OK ne go 4eti....registrirax se vav foruma za niakakvo sadeistvie.....no iavno sam se izlagal.Vav planinarskia forum sa6to niakakvi xora ni xraniat i se podigravat,prosto iskax obratna vrazka ot balgari ,no iavno niama da stane......az sam sigoren 4e tozi produkt e dobar i ima ka4estva i xorata na van go oceniavat.......niama da se zanimavam pove4e .uspex mom4eta...

Първа обратна връзка - Кирилица.
Втора обратна връзка - Подхождаш агресивно
Трета обратна връзка - Продаваш продукт - Основно правило в маркетинга е да продаваш продукта на публиката която очакваш, че би го купила...
Четвърта обратна връзка - Представянето на продукта, Проучването на продукта, Правенето на обективно ревю на продукта, Писането на ПР статия за продукта, Търсенето на обратна връзка относно качеството на продукта - това са съвсем различни и несъвместими в рамките на една тема неща...

Малко насоки...
- Определи хората които търсиш по Демогравски, Социални, Културни и др. признаци (Целева група) и помисли дали реално, ще ги намериш тук във форума.
- Определи какъв тип информация искаш да получиш от хората във форума... (единствено и само хвалебствия не очаквай...)
- Предостави един чифт снегоходки на случаен член форумджия за ревю.

Ако очакваш само добри мнения - трябва ти огледало, не интернет форум. Напълно е възможно и вероятно в рамките на един интернет форум да предложиш нещо или да представиш дори само идея за нещо и да получиш контрастни отговори за това дали се харесва на хората... Няма причина да тръгваш с агресия и да обвиняваш хората че имат собствено мнение за продукт, който не са опитали.
Когато рекламата е агресивна, отговорът също е агресивен. Замисли се колко пъти си превключил каналите само защото дават реклами когато искаш да гледаш нещо друго...
Същото е и в интернет - хората виждат когато даден продукт се рекламира и това им прави неприятно впечатление, щото в Интернет се опитват да избягат от тази реклама.... (Този тип маркетингова комуникация губи силата си).

Офлайн

0

#26 29.12.2012 09:35:46

iSHOOTER
Редови

Регистриран: 27.01.2011

Нали самите вие искахте информация за продукта , няма как да се даде пълна информация и тя да не е като реклама , за кирилицата на ли човека ви писа че има проблем /когато съм в Търция също нямам кирилица, дори на латиницата нама i , е какво не мога да пиша във форумите???/,Проблемът който виждам тук е това, че продукта е Български и се продава.Ако се подаряваше се съмнявам че ОБРАТНАТА ВРЪЗКА щеше да е друга.Ако продукта беше произведен във друга държава също интереса щеше да е /УНИКАЛЕН/.Това е народопсоихологията на Българина , който се навежда на всичко чуждо.Съжалявам че набутах ехит тук , а аз съм малко разочарован от форума./това е единственият БГ форум в който участвам, поради хейтърския манталитет на форумите в България.Надявам се да не се превръща това място в такова.

Офлайн

0

#27 29.12.2012 11:12:57

xenos
Modern Abo

Уеб-сайт

Да не би да има проблем с форума, и да се виждат само не особено положителните мнения (2-3 от всичките 20 и няколко)?! Инфото, дадено от колегата, явно се е харесало, съдейки по плюсовете нацъкани под него. Вярно е, че когато нещо не интересува някого, или не влиза в представите му, е по-добре да се въздържа от писане, ама какво да направим - лично решение...

Ето например, че имаме конкретни предложения от форума - човек, който ще ги пробва, който ще изкаже мнение, и с която помощ може да напишем ревю. Мисля, че това беше същественото, на което трябваше да се обърне внимание. Нали работа ще вършим... то ако тръгнем да търсим повод да се засягаме... Жалко, че вероятно човека няма да се появи повече.  sad

Офлайн

0

#28 29.12.2012 12:04:54

Галимунди
Незнайко в страната на чудесата

Регистриран: 29.03.2011

А бе какво толкова е станало? Общо взето повечето мнения бяха положителни и добронамерени. Едва ли е очаквал да няма нито един келеш, който от криворазбрана мания за собствена значимост да оплюе труда му. Ама какво да се прави това са реалностите на живота.

На мен лично идеята ми хареса. Не съм писал досега, защото за себе си реших, че зимното щъкане из горите не ми е сила и ще се въздържам от подобни приключения. Но съм сигурен, че за останалите ще е подходяща добавка към зимната екипировка.

Друго предимство на доброто отношение към човека можеше да бъде осигурен сервиз и резервни части (нали се произвежда в БГ), ама това явно няма значение за тези които нямат намерение да си ги купят и провалиха шанса на останалите.
Надявам Exit да продължи да чете и да преосмисли решението си да спре да пише във форума.

Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов

Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. smile - Неандерталец

Офлайн

0

#29 29.12.2012 14:17:03

Неандерталец
Редови

Регистриран: 14.11.2012

От една страна, ако искаш да продаваш продукт, няма да навреди да показваш уважение към евентуалните си клиенти - най-малкото - онлайн кирилизатори - колкото щеш. При всеки случай, това да се държиш като ощипана госпожица, едва ли ще ти помогне в бизнеса.

От друга страна, не е зле и Черния, от време на време, да слиза от високия си ташунко и да се въздържа от "компетентни" мения за неща, които не е виждал.

В крайна сметка - какво пък толкова - който се интересува от тези снегоходки, ще си ги купи и ще ги пробва. Според мен, продукта има бъдеще, но както беше вметнато по-нагоре, хората от точно този форум, едва ли са съвсем таргет-групата от потребители...

Желая успех на exit!

Офлайн

0

#30 29.12.2012 14:50:40

exit
Новодошъл

Vijte mom4eta 6te si opravia kirilicata,ne iskam da se karam sas nikoi ot vas edinstvenoto mi jelanie da se testvat ot pove4e xora i ako imat niakavi nedostatuci da se otstaniat ako e vazmojno.Celta mi ne e da se opitvam da vi gi prodavam,za momenta pove4e me interesuvat testovete,i si mislia 4e mejdu vas ima xora koito mogat da gi napraviat.Moje da sam prekalil sas informaciata za tiax no iskax da vi zapoznaia s predimstvata im.Znam 4e e purvata asociacia koiato si pravi6 kato 4ue6 naduvaemo e dali 6te se spuka...zatova 4oveka koito iska6e da probva da prati gsm ili adres i da gi testvame......ps.Ot opit znam 4e edin product ako e dobar niama nujda ot reklama ..veselo prekarvane na praznicite

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff