XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#1 24.08.2012 21:43:18

windwarrior
Зла Гад

От: Трети Картофен Пояс
Регистриран: 09.12.2009

Мачете Gerber Bear Grylls Parang

Разменям въпросният туч (98 лв в Стейалайв)

025362955-big.jpg?r=0

срещу бутилка Пастис Рикар (23 лева в който и да е магазин за алкохол)

350_ob_IMG_13369886903612_BIG_IMG_11563423011718.jpg

Туча е малко пооблъскан, но е в напълно работно състояние. Заточван е от Бачо, върви си с канията (макар че и изпадна единия нит).

За контакти - тук или на ЛС.

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#2 24.08.2012 22:09:28

Галимунди
Незнайко в страната на чудесата

Регистриран: 29.03.2011

Отг: Мачете Gerber Bear Grylls Parang

Стига бе Винд, не се отказвай толкова лесно от машината. Ако твърдо си решил да се разведете, брой ме. Ама да видим от къде ще го намеря това чудо. Най-лесно е да направим трампата като дойдете на моренце със съпругата.
И сега и да разправям че не съм ножоман, никой няма да ми повярва. ама такава оферта как да и откажеш.

Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов

Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. smile - Неандерталец

Офлайн

0

#3 24.08.2012 22:24:12

windwarrior
Зла Гад

Ванка - ич ми не требе това.... хм, нещо, твърдо съм решил да му търся нов собственик. То аз бях написал и по-цветиста обява, ама Галин мина с гъбата след мен.

Ще го взема с мен на морето - ако се харесате, твой е smile

П.С. Пастис Рикар се намира в Кауфланд - май имате в Бургас....

"All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope".

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#4 24.08.2012 22:37:12

Галимунди

Аз го харесах още на Странджа, ама не ми се даваха такива пари за едната марка. Но тази оферта просто не е за изтърване. Няма да ми е първия подарък от тебе. Още си пазя огнивото. Няма проблеми, щом пиячката се намира лесно, аз съм кандидат за желязото.

Аз знам, че нищо не знам... като се замисля, даже кой го е казал и това съм забравил. - Димитър Шишманов

Аз, лично, от време на време, спирам да гледам картата, компаса и GPS-а, за да си погледна и в краката. smile - Неандерталец

Офлайн

0

#5 24.08.2012 22:51:16

windwarrior
Зла Гад

Ванка, това не е подарък, а почтена джентълменска размяна.

П.С. Обърках магазините - имах предвид Карфур. Може и в Кауфланд да го има де, но не мога да гарнтирам.

П.П.С. Също да те предуредя - официално Гербер изтеглят тези мачетета от пазара (всичките 119 000 продадени бройки). Имало няколко случая на счупени мачетета, точно пред първия винт на дръжката - явно е слабо място. Имаше някъде инфо и снимки из форума, ама сега не мога да ги открия. Така че премисли - няма проблеми ако се откажеш.

Sir Winston Churchill

Офлайн

0

#6 24.08.2012 23:58:45

Галимунди

Няма проблеми Винд, четох за проблема, даже го коментирах. Аз вече съм измислил как да коригирам слабото място. А ако се спраска въпреки това, ще си направя няколко ножа за мятане и ще подаря един на Хел.

Нали знаеш моеето мото: Казана дума хвърлен камък ... убит човек.

Последно редактиран от Галимунди (24.08.2012 23:59:47)

Офлайн

0

#7 05.09.2012 23:58:38

Галимунди

Днес си получих подаръка. Утре ще го пробвам на ранчото  *YAHOO*

Мисля да го извадя от дръжката, да го нагрея едно хубавичко в областа на първия винт и да запълня отвора със заварка. След това да го подсиля с две тънки шинички, отново заварени е тази област и да го отвърна, щото подозирам, че не са си играли да го отвъщат в областта на дръжката. Накрая ще го набия обратно и ще го застопоря само със задния винт и готово.

Офлайн

0

#8 06.09.2012 08:41:25

Aloo
Редови

От: Бургас
Регистриран: 18.03.2011
Уеб-сайт

Ами честито, след ремонта да се похвалиш, че нещо не мога д си го представя с тези планки как ще изглежда. А и не съм обеден, че като махне болтовете дружката ще излезе доброволно. Като правиш модификацията снимай, че да се отчетеш с ревю.

[url]http://photo-cult.com/author.php?aut=aloo[/url]

Офлайн

0

#9 06.09.2012 10:40:57

mchervenkov
Редови

Регистриран: 17.12.2009

Полкото повече ровиш едни лайна толкова повече миришат! Това е лаф от работата или с други думи до като е здраво ползвай после ще правиш. Може и да не се строши ако го ползваш умно.

Мързелът е подсъзнателна мъдрост.

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff