XENOS::BUSHCRAFT FORUM > Българският Бушкрафт Форум

Бушкрафт, Оцеляване, Примитивни технологии, Туризъм, и Живот с Природата...

Вие не сте влязъл.

#31 29.06.2012 14:21:09

кочевой
Редови

Регистриран: 17.02.2012

Отг: Сензор за движение

Уважавам решенията на всеки , имено за това дадох примера с електропастира . На мен лично такова решение ми се струва по ефикасно . Естествено ако сте с автомобил , някак не ми изглежда разумно да мъкнете 60 амперов акумолатор в раницата .
  Блек улф как не те изяде бре ,курбан трябва да даваш че си останал жив . Малиййй то ъ било ногу стршну .
Още две такива случки разкажи и току виж някои тръгнали да се снабдяват с мини Клеймор .
Аз по кърищата повече се опасявам от ситните гадинки ,стършели ,сколопендри  и ей такива дето ти се намъкват из крачолите и ръкавите . На някои от тях репелентите не действат .

Офлайн

0

#32 30.06.2012 13:02:54

Black Wolf
Бял индианец

Регистриран: 04.12.2009
Уеб-сайт

А, то мечето докато беше младо си тършуваше чат-пат из лагера, ама като видя, че храната се прибира на недостъпни места се отучи. Две или три години идваше "на гости", после явно отиде в друг  район.
Иначе като станеш сутрин да отидеш "в храстите" и на пътечката видиш, че съвсем скоро някой друг е ходил до там за същата работа  big_smile  big_smile  big_smile ...
Всъщност няма животно, което да не се опита да избяга, ако може да го направи.

To strive, to seek, to find, and not to yield

Офлайн

0

#33 04.07.2012 13:28:19

bobber
Редови

От: Пловдив
Регистриран: 17.12.2010

кажи,кажи за алармената система с въже от типи до типи  big_smile
как са се връзвали за краката

Най-добрия нож за оцеляване е този , с който разполагаш в критичния момент -slaf40

Офлайн

0
Потребители в тази тема: 0 госта, 0 регистрирани потребителя

Board footer

Задвижван от FluxBB, Превод: Stoyan Stoyanoff